Startsida Aktuellt/Blogg TV-serier Radioserier Medverkande Spelningar Städer och hotell 
Musik Texter/ackord Böcker/nothäften Historik Kontakta oss Ola Ström Per Dunsö

Arkiverade poster i kategorin 'Tävling'

Nya tävlingar. Hjördis i Vimmerby.

måndag, 14 maj 2007, 19:54

*** Beställ konsertbiljetter här till höger ***

Vi börjar med Hjördis. Det är förstås Per som på sin turné nu hamnat i Vimmerby. Om du går fram till honom på tisdag klockan 18.00, där han sitter på bänken utanför entrén till Vimmerby Stadshotell och säger: ”Vad gör tant Hjördis i Vimmerby?”, så överräcker Per genast CD:n ”En och annan sång” med Dunsö Kapell.

Här tittar Per ut från Stadshotellet i Vimmerby. Det gör han i morgon tisdag också, klockan 18,00. (Foto: Ingalill Dunsö.)

Så över till Veckans tävling. Den handlar om Cozmoz, och det är Gunnel Hemmel som hälsade på oss i går som undrar följande:

Fråga: Vem spelar Coz och vem spelar Moz?

Svarar gör du som vanligt på kontaktsidan och ditt svar vill vi ha senast lördagen den 19 maj. Och det är som vanligt CD:n ”Än finns det sånger att sjunga”, som utgör veckans vinst.

Du som tänker gå på konserten och vill ha en solstolletröja har möjlighet att köpa den lite billigare när du är på Victoria (150 kronor). Och då slipper du ju dessutom portot.

Är du intresserad av att det ska ligga en tröja och vänta på dig i Solservice, så maila oss på kontaktsidan. Glöm inte uppge storlek. (Tröjorna håller högsta kvalité.)

Lycka till!

Ola

Ajö Malmö. Första affischen uppsatt på Victoria!

torsdag, 3 maj 2007, 17:06

* Biljetter till konserten 17 juni på Victoria släpps tisdag 8 maj *

Ja, nu åker jag till Varberg några dagar med Jonathan och tror knappast jag har någon möjlighet att blogga. Därför tar Per hand om skrivandet fram till söndag. Jag har då också svårt att svara på mail förstås.

Solstollarna på väg ut ur skuggan. (Foto: Rohny Stridh)

Ni som har förhandsbokat biljetter till konserten och är oroliga för att inte komma med när nu biljetterna släpps, ni kan vara lugna. Vi håller platser till er tills ni hunnit beställa i lugn och ro (en vecka). Men det underlättar ju för oss om ni gör det så snart som möjligt.

I dag satte Pierre upp vår gamla affisch utanför Victoriateatern. Det är tack vare Pierre som har hand om Victoria som vi kan genomföra konserten.

Nu har Jonathan packat klart, så nu bär det av till Varberg.

Ola

Veckans tävling + rusiga damer

onsdag, 2 maj 2007, 22:07

* Biljetter till konserten 17 juni på Victoria släpps tisdag 8 maj *

Här sitter jag på Margaretapaviljongen och njuter i högsommarvärmen. Jag tog nämligen med mig såväl deklaration som kåseri ut och det gick som en dans i den här underbara miljön.

Det är mycket roligare att deklarera när solen smeker ens lekamen. (Foto: Marie-Louise Palmqvist, en förtjusande dam som satt vid bordet intill.)

Kåseriet blev jag inte riktigt klar med, utan håller på med just nu. Och då tänkte jag att ni kunde få vara med, att veckans tävling kunde handla om mitt kåseri. Just vad det handlar om. Det kan ju inte ni veta, men ni kan ju gissa (konstig tävling, eller hur?). Den som kommer närmast vinner CD:n ”Än finns det sånger att sjunga”.

Fråga: Mitt kåseri den här veckan heter ”Bland råttor och tvestjärtar”. Använd nu er fantasi, och försök lista ut vad det handlar om. Inte exakt naturligtvis, men i stora drag. Skriv en eller två meningar, det räcker. Ex: Det handlar om när du såg en råtta och en tvestjärt brottas i Oslo (helt fel).

Svarar gör du som vanligt på kontaktsidan och ditt svar vill vi ha senast söndagen den 6 maj.

I dag har tjejerna sprungit ”Vårruset” i Malmö. Så här såg det ut några timmar innan start.

Tur med vädret får man väl säga att dom hade, tjejerna som skulle springa vårruset.

Nej, nu måste jag ta itu med kåseriet. Självklart kommer ni att få läsa det här på sidan, men först måste ni gissa vad det rör sig om. Hm, ”Bland råttor och tvestjärtar, kan det va…”

Ola

Två nya tävlingar, vinn en CD!

tisdag, 24 april 2007, 17:36

Det gick ju inte så bra för Per förra veckan, inte en enda vågade sig fram. Men både han och ni får en ny chans. Per är nämligen tillbaka i Jönköping.

Här står Per på gågatan i Jönköping och spanar efter någon som vill vinna en CD. Här kommer han också att stå nu på torsdag klockan 18,00. Den förste som kommer fram och lägger handen på hans axel och säger: ”Har tant Hjördis gått vilse?” vinner en CD. Prisutdelning på plats.
Denna trevliga CD kan bli din om du kastar dig över Per på torsdag. Orättvist kan tyckas, mot alla som inte bor i Jönköping. Inte alls. För alla ni som deltar i veckotävlingen har också chansen att vinna Dunsö Kapells grammisnominerade CD ”En å annan sång”.

Fråga: Den här gången är det väldigt enkelt, vi vill bara ha reda på vem det är som sitter och tittar på dagens tagningar av Solstollarna med Ulla-Bella, i Olas dåvarande hem på Friisgatan 3B, året 1987.

Vem är det som njuter av (?) dagens solstolle-inspelningar? Alla syns ju i TV-serien, väldigt ofta dessutom. Minst 4 av personerna måste vara rätt namngivna, helst 5 förstås. Vi vill ha ditt svar senast lördagen den 28 april och svarar gör du som vanligt på kontaktsidan.

Lycka till!

Ola