Startsida Aktuellt/Blogg TV-serier Radioserier Medverkande Spelningar Städer och hotell 
Musik Texter/ackord Böcker/nothäften Historik Kontakta oss Ola Ström Per Dunsö

Arkiverade poster i kategorin 'Dragning'

Per här

fredag, 1 juni 2007, 1:27

*** Beställ konserbiljetter här till höger ***

Ja, Per är här, och vi övar in gamla texter. Än så länge har vi inte sjungit rätt på en enda. Nu tror jag han gick och la sig, Per. Då gör jag det också.

Så här såg vi ut förra sommaren. Men i år är det gamla solstolletröjan som gäller. (Foto: Thor-Björn Bergman)

Gonatt

Ola

Veckotävlingen avgjord. Biljetter kvar lördag.

söndag, 27 maj 2007, 19:56

*** Beställ konsertbiljetter här till höger ***

I stort sett är nu båda söndagsföreställningarna slutsålda. Det finns enstaka biljetter kvar och det kan ju komma återbud, så än finns chansen.

Men till lördagskonserten finns det gott om platser, bra sådana dessutom, så vill du se konserten och det inte spelar någon roll vilken dag, så välj lördag.

Visst syns det väl tydligt vem som är vem! Att det är Ola som är Coz och Per som är Moz. Det var ju just vad vi frågade efter i veckotävlingen. (Foto: Bo Mårtensson.)

I dag har vi haft dragning, och vi gratulerar Johan Rönn från Kristianstad. En synnerligen värdig vinnare får man väl säga, eftersom Johan beställt plats till alla våra tre konserter.

Men som ni förstår, sitter Johan ganska ensam i salongen under lördagen. Än så länge i alla fall. Som extrapris, Johan, kan du få välja exakt var du vill sitta. I salongen alltså. På scenen är det fullbokat.

Och så här gick dragningen till.

Ola drar vinnaren i veckotävlingen och ni får också se hur Thor-Björns kamera ser ut, en kamera som kanske filmar just dig under konserten.

Ola

Vår älskade Gunnel. Tävlingen avgjord.

söndag, 13 maj 2007, 20:59

*** Beställ konsertbiljetter här till höger ***

I dag hade vi besök av en av våra absolut käraste, duktigaste, roligaste, underbaraste och trevligaste medarbetare på Malmö-TV, nämligen Gunnel Hemmel, som hette Blomgren på den tiden det begav sig.

Jag säger bara, som vi har skrattat, Per, Mora, jag och Gunnel och Bettan som hjälpte oss på och av med kläderna. Ja, inte bara det, det var ju Gunnel som ritade och valde ut det mesta av det vi hade på oss.

Gunnel drar vinnaren i veckans tävling. Vann en CD gjorde Jimmy Ekman. Gunnel berättar också vad hon skrattat mest åt under alla år. Det är varken åt mig eller Per, utan…

Svaret på veckans fråga, vilken relation Vaktmästaren i Solstollarna hade med Anna Book, var ju att han, liksom sin bror Knegoff, var morbror till Anna och hennes systrar Carina, Martyna, Gunilla, Lisa och Camilla.

Du som tänker gå på konserten och vill ha en solstolletröja har möjlighet att köpa den lite billigare när du är på Victoria (150 kronor). Och då slipper du ju dessutom portot.

Är du intresserad av att det ska ligga en tröja och vänta på dig i Solservice, så maila oss på kontaktsidan. Glöm inte uppge storlek. (Tröjorna håller högsta kvalité.)

Gunnel, Thor-Björn och jag talar lite allvarligt om livet på TV då och nu. Men det får ni läsa om i mina memoarer. (Foto: Thor-Björn Bergman.)

I morgon är det dags för en ny tävling, en som världens underbaraste Gunnel kommit på.

Ola

Veckans vinnare + lite om konserten

måndag, 7 maj 2007, 21:56

I dag satte jag och Pierre på Victoriateatern upp lite fler affischer i några av teaterns montrar som vetter ut mot gågatan.

Så nu sitter hon där, Ulla-Bella, och tar emot beställningar till konserten i sin telefon. Vill du ha en biljett, är det bara att titta in på hemsidan i morgon (tisdag). Senast klockan 12 kommer Thor-Björn att lägga ut formuläret du ska fylla i för att få en plats.

Du som har förhandsbokat är garanterad en biljett, och du som har bokat en VIP-biljett kommer att få sitta vid något av de bästa borden. Men vi kommer inte att ha några särskilda VIP-biljetter, Victoriateatern är så pass intim att man i stort sett ser lika bra överallt.

Många har mejlat och velat köpa affischerna vi satt upp. Tyvärr har vi ytterst få kvar, men vi kommer att sälja några av dem under konserten. Så det gäller att hålla sig framme. Någon tyckte att vi borde ha någon form av auktion, men jag vet inte riktigt. Men om någon vill lägga ett bud på en signerad affisch så varsågod.

Det var verkligen inte många som deltog i tävlingen förra veckan. Och det förstår jag. Hur ska ni kunna veta vad mitt kåseri ”Bland råttor och tvestjärtar” handlar om. Närmast sanningen kom Irene Andersson. Grattis! När kåseriet publicerats i Malmö Magasinet kommer jag att lägga ut det här på sidan.

Så här gick det till när jag iförd kavaj med axelklaffar berättade vem som vann.

I morgon blir det en mer normal tävling. Och när det gäller konserten, även om ni inte tänkt gå, tycker jag ni kan titta in i rutan där man beställer och se när jag berättar vad ni går miste om.

Ola