Startsida Aktuellt/Blogg TV-serier Radioserier Medverkande Spelningar Städer och hotell 
Musik Texter/ackord Böcker/nothäften Historik Kontakta oss Ola Ström Per Dunsö

Arkiverade poster maj, 2007

Ola på vift i storstan

onsdag, 30 maj 2007, 15:35

Idag är Ola i Stockholm på lite marknadsaktiviteter och jag får därför hoppa in som bloggare på denna eminenta sida. Det är naturligtvis en stor ära och jag kommer inte missbruka förtroendet genom att avslöja det som händer bakom alla vackra ord och fasader. Det får bli en hemlighet till en annan gång. Det jag däremot kan avslöja är vad vi gjorde igår.

Alla som tänker gå på någon av konserterna den 16-17 juni vet säkert att det kommer att bli en liten utställning i samband med spelningarna. En del av de tavlor som finns med i teveserierna Solstollarna och Toffelhjältarna kommer att visas. Eftersom tavlorna är ganska stora och inte finns som digitala bilder blev jag igår uppkallad till Olas lägenhet för att fotografera dem. Några hade jag sett förut och några bara i teveprogrammen. Medan jag fotograferade sprang Ola och hämtade nya tavlor samtidigt som han förklarade släktbanden mellan de olika generationerna av grevar Toffelsparre. Nu kommer jag bara ihåg en bråkdel av vad han berättade och istället för att försöka återge det så får ni se bilderna istället.

Med detta korta inlägg tackar jag för mig. Vi ses i juni.

Thor-Björn

Ola som Knegoff, Birger och Ulla-Bella.

Kamrern och sjöjungfrun.

Sebastian Amadeus Toffelsparre (1751-1791) och Fjodor Ferdinand Toffelsparre (1803-1854).

Ivar Efraim Toffelsparre (1902-1955) och Philip Hubertus Toffelsparre (1772-1851).

Thor-Björn Bergman och Ola Ström. Kaffe på balkongen när fotouppdraget var slutfört.

Stockholm nästa!

tisdag, 29 maj 2007, 23:14

*** Beställ konsertbiljetter här till höger ***

I morgon måste jag åka till Stockholm. Det låter lite som om jag är ute och reser allt som oftast, men det är jag verkligen inte. Hoppas då att jag får någon minut över att träffa André.

Så här såg André ut när han presenterade nyheter i Sun-Vision…

…och så här ser han ut i dag, här i samtal med Bo. Härlig bild från i somras under en inspelningspaus av DVD:n.

Och så här såg Martyna ut. Och gör även nu, nästan i alla fall. Tänk den som kunde hålla sig så fräsch.

Du som vill ha en solstolletröja kan maila till oss på kontaktsidan och berätta vilken storlek du är intresserad av. Jag tjatar lite om detta för Bo (Skumberg) vill veta vilka storlekar vi ska beställa.

Eftersom min dator krånglar kan jag inte ta med den till Stockholm, så i morgon kommer Thor-Björn att blogga här. Ska bli spännande att se vad han hittar på.

När jag kommer tillbaka från huvudstaden kommer Per och hämtar mig på Sturup. Vi ska ju repetera i helgen på Victoriateatern. Så alla som frågat mig om jag kan fixa Andrés och Martynas autografer, stryk omkring utanför Victoria vid 2-3-snåret så stöter ni kanske på dem.

Ola

Robert de Niro o jag

tisdag, 29 maj 2007, 0:15

*** Beställ konsertbiljetter här till höger ***

Höll alldeles på att glömma bort att blogga. Helt slut, är väl ingen felaktig beskrivning av mig själv just nu.

Men titta in på Thor-Björns sida så får ni se vad jag och Robert de Niro har gemensamt.

Gonatt

Ola

Veckotävlingen avgjord. Biljetter kvar lördag.

söndag, 27 maj 2007, 19:56

*** Beställ konsertbiljetter här till höger ***

I stort sett är nu båda söndagsföreställningarna slutsålda. Det finns enstaka biljetter kvar och det kan ju komma återbud, så än finns chansen.

Men till lördagskonserten finns det gott om platser, bra sådana dessutom, så vill du se konserten och det inte spelar någon roll vilken dag, så välj lördag.

Visst syns det väl tydligt vem som är vem! Att det är Ola som är Coz och Per som är Moz. Det var ju just vad vi frågade efter i veckotävlingen. (Foto: Bo Mårtensson.)

I dag har vi haft dragning, och vi gratulerar Johan Rönn från Kristianstad. En synnerligen värdig vinnare får man väl säga, eftersom Johan beställt plats till alla våra tre konserter.

Men som ni förstår, sitter Johan ganska ensam i salongen under lördagen. Än så länge i alla fall. Som extrapris, Johan, kan du få välja exakt var du vill sitta. I salongen alltså. På scenen är det fullbokat.

Och så här gick dragningen till.

Ola drar vinnaren i veckotävlingen och ni får också se hur Thor-Björns kamera ser ut, en kamera som kanske filmar just dig under konserten.

Ola