Startsida Aktuellt/Blogg TV-serier Radioserier Medverkande Spelningar Städer och hotell 
Musik Texter/ackord Böcker/nothäften Historik Kontakta oss Ola Ström Per Dunsö

Arkiverade poster juli, 2007

I dag blev DVD:n klar (tror jag).

tisdag, 31 juli 2007, 23:20

* Beställ solstolletröjor här *

Jag får många mail och många bilder, vilket är väldigt roligt, men jag har ju inte kunnat visa dem här på grund av datorkrångel. Nu kan jag det. Först ut i sina solstolletröjor är Anna, 11 år och Sture.

Hade jag klätt lika bra i min solstolletröja hade jag haft den på mig alltid.

I dag klockan 20,31 lyssnade vi genom den sista (?) lilla ändringen, så nu är förhoppningsvis DVD:n klar. Själva innehållet i alla fall. Sen ska det göras en DVD av det också, ni vet, man ska kunna klicka sig fram till olika saker. Men det är inget jag är inblandad i.

Det blev en lång huvudfilm på 98 minuter, ett längre bonus på ca 30, och tre lite kortare bonus på sisådär en fem minuter vardera.

Och jag är ganska nöjd. Jag tycker nog att med det material vi haft att arbeta med, har det blivit väldigt lyckat.

Många av er som mailat väntar naturligtvis på svar, och jag hoppas snart kunna angripa mailhögen.

Men jag svarar så gott jag kan redan nu, fast ibland går det bara inte. Som när det gäller Janeric Larsson, jag får tillbaka mailen jag skickar så du kan väl kolla din adress.

Och det gäller en del av er andra också.

Ola

Det är inget särskilt jag vill säg’

tisdag, 31 juli 2007, 0:06

* Beställ solstolletröjor här *

”Det är inget särskilt jag vill säg,” ja, så sjunger Anna Book i ”John”, som var den låt vi frågade efter i Veckans tävling, som finns med på vår nästa DVD.

Så här såg Anna ut just när hon anlänt till Malmö 1985. Men låten – John – hade vi spelat in en månad tidigare i Stockholm, i Sonet Studios. Och John, det är ju också Pers äldste son som är med på bilden från Dalarna. John sticker upp alldeles bakom Carina (han stack upp mot Per också emellanåt), i famnen på mamma Ingalill som sitter alldeles bakom mig.

Vann en solstolletröja gjorde Ami Svensson från Stockholm. Grattis!

Med ständigt krånglande datorer har jag nu ägnat mig åt denna lilla blogg över fyra timmar, nu försöker jag lägga ut den.

Själv har jag också lagt ut en del, trots att jag inte ens försökt. Men jag har helt enkelt inte hunnit träna.

Gonatt

Ola

Uppdatering av datorer

söndag, 29 juli 2007, 23:59

* Beställ solstolletröjor här *

I dag har Thor-Björn varit här och hela dagen ägnades åt att försöka få liv i mina datorer. Till viss del lyckades vi, och sen har jag fortsatt fram tills nu. Därför har jag inte haft tid att dra vinnaren i Veckans tävling, det får jag göra i morgon.

Men svaret på frågan kan säkert de flesta vid det här laget: en låt vi skrivit som Anna Book sjunger och som en av medlemmarna i Beatles heter och som en av Pers söner heter.

Från vänster: Petra, Per, Jenny, Mora och Martyna i Sköna sommar

Thor-Björn lyckades ju efter viss möda övertala mina datorer att vilja lägga in nya bilder här på bloggen igen, så därför gör jag det nu, en bild som Thor-Björn tog under lördagsföreställningen på Victoriateatern, där jag tror att vi sjunger ”Sköna sommar”.

Och det är just vad jag önskar er: en riktigt skön sommar. Ja, det lilla som återstår.

Ola

Anna kommer till Skåne

lördag, 28 juli 2007, 21:50

* Beställ solstolletröjor här *

Det är väl lustigt, när jag kom ut från Coop hade jag just pratat med Håkan (Nyberg) om Anna Book och när jag sätter mig i bilen är klockan exakt 9,07, vilket ju är namnet på en låt som Anna sjunger i Toffelhjältarna.

Jonathan, jag och Anna när Per och jag var överraskningsgäster i ”Klassfesten” med Anna som huvudperson.

En annan låt som Anna sjunger är svaret på frågan i Veckans tävling, kan jag väl avslöja nu. (Du har fram till klockan 12 på dig att svara.)

Jo, som sagt, Anna kommer till Skåne, till Eslöv och Månstorps gavlar och sjunger, och bakom trummorna sitter minsann Håkan.

Jag vet inte om Håkan kommer att ta cykeln till Månstorp men jag tror det knappast. För mig är det – precis som förra gången jag visade den här bilden – en gåta vad Håkan och Per sysslar med. Dom kanske själva kan svara på det nu.

I morgon drar jag en vinnare i Veckans tävling.

Ola