Startsida Aktuellt/Blogg TV-serier Radioserier Medverkande Spelningar Städer och hotell 
Musik Texter/ackord Böcker/nothäften Historik Kontakta oss Ola Ström Per Dunsö

Arkiverade poster oktober, 2007

Undersök Demi Moore!

onsdag, 31 oktober 2007, 23:30

Du vet väl att du denna vecka kan vinna vår dvd ”Ännu mera Solstollar och Toffelhjältar”. Kika in på Veckans tävling.

Själv sitter jag och brottas med veckans kåseri. Det handlar om huruvida det är roligt att bli gammal. Detta med anledning av att Carina Berg nyss fyllde 30, och att hon såg fram mot livet som pensionär. Hon skulle bara veta. Men det är ju vackert tänkt, så all heder åt henne.

Kåseriet handlar också om att Hollywoodskådisen Demi Moore låtit en journalist närmare undersöka hennes behag, hon var trött på att ständigt bli anklagad för att ha opererat dessa. Tänk vilka problem människor kan ha.

Aldrig någonsin har någon undrat om jag genomgått en sådan där förstoringsoperation. Men så lever jag också ensam.

På lördag är det bara en vecka kvar till hemsidan fyller 1 år (11 november). Det måste vi naturligtvis fira på något sätt. (Skicka inte för stora presenter bara, jag bor så trångt.)

Tullaren uppvaktar Ulla-Bella med blommor i samband med öppnandet av hemsidan den 11 november 2006.

Ola

Tävla och vinn nya dvd:n!

onsdag, 31 oktober 2007, 0:22

Ja, då var det äntligen dags för en ny veckotävling. Du har chansen att vinna nya dvd:n ”Ännu mera Solstollar och Toffelhjältar”. Allt du behöver göra är att svara på följande lilla fråga:

Vem är det som sitter i bubbelpoolen och gör reklam för Knegoffs nötnougat? Du behöver inte berätta vad de heter utan vi är ute efter namnet på gruppen de tillhör. Ditt svar vill vi ha senast söndagen den 4 november och svarar gör du som vanligt på kontaktsidan.

Vilket band tillhör badpojkarna som sitter i poolen och gör reklam för Knegoffs utsökta nötnougat? Den välsvarvade vaden tillhör också bandet.

Per och jag ska förresten åka ut och signera dvd:n snart. Söndagen den 2 december är vi på Väla Center utanför Helsingborg och lördagen den 8 december hittar du oss på Lazer på Hansacompagniet i Malmö. Hjärtligt välkomna! Ja, om ni nu inte vinner dvd:n förstås.

Ola, Per och Håkan signerar dvd:n ”Solstollar och Toffelhjältar” på Lazer i Malmö november 2006. (Foto: Thor-Björn Bergman.)

Ola

Undergången

lördag, 27 oktober 2007, 22:45

Jag har just sett ”Undergången – Hitler och tredje riket”.

Hur är det möjligt att några fortfarande vill fortsätta deras väg?

Ola

Cozmoz på museum

fredag, 26 oktober 2007, 15:29

Hans Jakobsson från Märsta har varit och besökt Svedinos Bil- och Flygmuseum i Ugglarp, beläget mellan Halmstad och Falkenberg och självklart hade han kameran med sig.

Har ni sett Cozmoz känner ni säkert igen magister Björks bil, en vacker Mercedes 170 S från 1950. Lägg märke till den lilla skylten i fönstret. Hans tog en bild på den också.

Det är magister Björk som sitter bakom ratten med Moz bredvid sig. Bredvid bilen står vår producent Marie Finnson. (Ja, egentligen är det Coz som klätt ut sig till magister Björk som sitter bakom ratten.)

Vi tackar Hans som varmt rekommenderar Svedinos Bil- och Flygmuseum och också låter meddela att föreståndaren för museet var lika sympatisk som tillmötesgående, även om han inte kunde trolla (?). Läs mer om Svedino, ”ficktjuven”, här.

Ola

(Om någon vill ge mig en sådan bil i julklapp, kommer jag inte att protestera.)