Startsida Aktuellt/Blogg TV-serier Radioserier Medverkande Spelningar Städer och hotell 
Musik Texter/ackord Böcker/nothäften Historik Kontakta oss Ola Ström Per Dunsö

Arkiverade poster november, 2007

Jan-Åke – en riktig snidare

fredag, 30 november 2007, 23:31

Jan-Åke Andersson, vars kommentarer glatt oss här på bloggen både en och två gånger, tänker nu ägna sig mer helhjärtat åt ett av sina stora intressen: konsthantverk.

Just denna fredag pensionerar sig Jan-Åke från sitt jobb som långtradarchaffis, och kommer då att få mer tid att ägna sig åt sin mer konstnärliga ådra, som runsnidare. Det låter väldigt spännande, tycker jag.

Vi på hemsidan önskar lycka till, men hoppas förstås också att du, Jan-Åke, ibland har en minut över så att du även framöver hinner kommentera vår blogg.

Och ni som har möjlighet får gärna hälsa på oss när vi signerar vår dvd i december. Det gör vi:

Söndagen den 2 december, alltså nu på söndag, kl. 13-16: Väla Centrum, Akademibokhandeln

Så här såg det ut på Hansa förra året. Om vi kommer att vara där mellan 12-14 eller 13-15 har jag just nu ingen aning om. Men alldeles säkert är vi där förstås mellan 13-14. (Foto: Thor-Björn Bergman.)

Lördagen den 8 december, kl. 12-14: Lazer på Hansa i Malmö (el 13-15? Återkommer med korrekt tid)

I kväll tittade jag på Idol. Och säga vad man vill, men vem som än vinner kommer det att vara en värdig vinnare. Och hur gärna hade jag inte skrivit en låt både till Amanda och Marie.

Helst av allt skulle jag förstås önska att Åhléns i Stockholm bjuder upp oss på en liten signering den 15 december. Men än så länge har jag inte hört något.

Ola

Håkan kommer till Hansa

fredag, 30 november 2007, 0:20

Tider för signering:

Söndagen den 2 december, kl. 13-16: Väla Centrum

Lördagen den 8 december, kl. 12-14: Lazer på Hansa i Malmö

De tio första som dyker upp och köper ett signerat ex av dvd:n ”Ännu mera Solstollar och Toffelhjältar”, kan se fram emot något alldeles extra. Per har nämligen lovat att skriva sin namnteckning nästan läsligt. Det är bra tycker jag. Själv har jag ett helt autografblock med kända fotbollsspelare som var aktiva när jag var liten. Men jag vet inte vem en enda av dem är, autograferna är fullständigt omöjliga att tolka.

Håkan kommer att vara med på Lazer. Om någon av de andra dyker upp vet jag inte i nuläget. Men man kan väl alltid hoppas att Skumberg kommer med en påse wienerbröd.

Ola

Dags för signeringar

onsdag, 28 november 2007, 22:44

Ja, då ska vi ut och signera nya dvd:n ”Ännu mera Solstollar och Toffelhjältar”. Men även vår första dvd kommer att finnas tillgänglig.

Söndagen den 2 december, kl. 13-16: Väla Centrum

Lördagen den 8 december, kl. 12-14: Lazer på Hansa i Malmö

Här satt vi förra året på Väla. En mycket trevlig stund, inte bara tack vare alla trevliga människor som kom fram och pratade, utan också för att Alex som tagit denna bild är en synnerligen inspirerande person.

Titta gärna förbi på söndag. Nu måste jag fortsätta med mitt kåseri.

Ola

Hos Per i Saxemara

måndag, 26 november 2007, 23:28

* Beställ solstolletröjor här *

Ja, jag har varit och hälsat på Per och Ingalill i Saxemara några dagar. Jonathan har nämligen deltagit i en elittävling i Karlskrona, i badminton. En tävling som han vann. Per såg bara en match, sen var han tvungen att lämna hallen. Han blir så fruktansvärt nervös. Precis som han blev under Stenmark-eran. Han är en av få svenskar som aldrig sett Stenmark åka. När det var dags för Ingemar lämnade Per TV-rummet och höll dessutom för öronen för att slippa höra.

Jonathan högst upp på pallen. David Häger och Mikael Westerbäck kom 3:a respektive 2:a.

Per och jag kommer att ses även nästa helg. Då ska vi nämligen signera nya dvd:n på Väla centrum. Välkomna att titta förbi.

Ola