Startsida Aktuellt/Blogg TV-serier Radioserier Medverkande Spelningar Städer och hotell 
Musik Texter/ackord Böcker/nothäften Historik Kontakta oss Ola Ström Per Dunsö

Arkiverade poster december, 2007

Pu – äntligen över

tisdag, 25 december 2007, 20:45

Ja, då var julafton äntligen avklarad, med samma vånda som varje år. Jag tackar för alla julhälsningar här på bloggen som trots allt muntrade upp en julhatare som jag.

Här sitter jag hos Thor-Björn (som också tagit bilden) och försöker få ordning på mina två bärbara datorer. Det är fullständigt omöjligt. Jag ljuger inte om jag säger att allt tekniskt jag kommer i beröring med går sönder. I dag var det TV:n, ljudet bara försvann. Och jag behöver faktiskt TV:n för att kunna arbeta. Grrr!

Ola

Signering. Missa inte Kanal 100:as julspecial!

torsdag, 13 december 2007, 0:42

Nej, tyvärr dök det inte upp lika många intresserade som förra året när vi signerade vår dvd inne på Hansacompagniet i Malmö, Per, Håkan och jag. Kanske beror det till viss del på att allt fler laddar ner eller kopierar dvd:n.

Det är också en av anledningarna till att det är väldigt svårt att få ut hela Solstollarna eller Toffelhjältarna på dvd. Ett bolag som satsar mellan en halv och en miljon kronor, vill gärna få tillbaka sina pengar. Och helst lite till. Det är inte lätt om ingen köper den. Därför kommer kanske heller aldrig serierna att ges ut i sin helhet. 

Per, Ola och Håkan samt några icke nerladdande kunder. (Foto: Thor-Björn Bergman.)

Självklart fanns Kanal 100 på plats på Hansacompagniet. I morgon kan du se kanalens lilla julspecial med bilder från signeringen, men också några minuter där Per och jag berättar om våra känslor i samband med julfirandet.

Missa inte det!

Ola   

Blir köerna lika långa i år?

lördag, 8 december 2007, 0:04

Ja, det är den stora frågan. Blir det lika långa köer till vårt signeringsbord i dag som förra året? Det ska bli spännande att se. Är det någon som av någon fullständigt outgrundlig anledning vill se hur vi ser ut innan vi signerar en dvd, kan man smyga runt på Hansacompagniet. Vi kommer nämligen att sitta på något av fiken där en timme innan.

Foto: Thor-Björn Bergman.

Så här såg det ut förra året vid den här tiden. Så kommer det inte att se ut i dag. Vi kommer nämligen att stå bakom ryggen på dem som står längst bak på bilden. Bakom damen med hästsvansen ligger för övrigt systembolaget. Jag nämner det mest för att förra året kom det ut en synnerligen berusad man därifrån som kom fram till oss och var ganska så högljudd.

Jag träffade denne man häromdan. En mycket belevad karl. På alla sätt. Förra året råkade han ha firmafest just vid tidpunkten för signeringen, och han var utskickad för att spä på förrådet. Hoppas att han (du) dyker upp även i år. Nykter eller påstruken, det spelar ingen roll. Trevliga människor är alltid välkomna.

Ola

Prov-signering på Hansacompagniet

fredag, 7 december 2007, 0:25

I dag tittade jag in på Hansacompagniet i Malmö, på Lazer, där vi ska signera våra dvd:er på lördag mellan 13,00 och 15,00.

Självklart passade jag på att provsitta det podium där vi kommer att befinna oss. Även Jonathan testade. Vem vet, kanske han själv kommer att signera något i framtiden.

Välkomna på lördag! Vi som kommer att vara där är Per, Håkan och jag. Sen får vi se om fler ur solstolle/toffelhjältegänget dyker upp. Nu dyker jag ner – i sängen.

Gonatt

Ola