Startsida Aktuellt/Blogg TV-serier Radioserier Medverkande Spelningar Städer och hotell 
Musik Texter/ackord Böcker/nothäften Historik Kontakta oss Ola Ström Per Dunsö

God jul på er alla!

Trots att vi, som vi säger i intervjun i förra inlägget, hatar julen, har vi gjort många serier och även en hel del enstaka inslag som handlar om julen. Här en bild från ”Gammalt och Nytt”, vår allra första julserie.

Och Gott nytt på er också!
Ola & Per

5 kommentarer till “God jul på er alla!”

 1. Jesper skriver:

  Detsamma ☺ Plockade precis fram vinylen med Toffelhjältarna så jag har något att slå in julklapparna. Det är för mig verklig jul. Var väl lite kär i Martyna när det begav sig…..Kanske spelar in också.

 2. Roggan skriver:

  😃Hej har nyligen sett hela Tomteliv&Leksakskiv(Gammalt o Nytt) en trevlig miniserie där man ser fröna till en del karaktärer som sedan dyker upp i Jullovssuccen Toffelhjältarna.Indianen tillhör favoriterna där Per gör indianrollen m respekt o känsla även luffarna på bänken är bra spelade av er båda Ola&Per Det hörs omkring oss i Fb grupper här o var att Toffelhjältarna är efterlängtade på hemmabion folks🌟🎶Gott Nytt 2018 önskar Roggan i Skåneland🌟

 3. Roggan skriver:

  https://www.facebook.com/roger.braun.92/posts/1752028421476410 Gott Nytt År önskas Toffelhjälte/Solstollefans m detta foto kollage

 4. Anna-Karin skriver:

  God fortsättning!

 5. Robert skriver:

  God fortsättning! Denna sida är fantastisk för alla oss som kring jul- & nyårstider vill stanna upp, blicka tillbaka och nostalgiskt minnas barnprogrammen som vi en gång i tiden satt trollbundna framför.

<< Backa

Skriv en kommentar