Startsida Aktuellt/Blogg TV-serier Radioserier Medverkande Spelningar Städer och hotell 
Musik Texter/ackord Böcker/nothäften Historik Kontakta oss Ola Ström Per Dunsö

Inte mycket till bloggande det här inte

Precis som alla andra har även jag en del små bekymmer att ta itu med ibland. Skulle faktiskt behöva en sekreterare alldeles på riktigt. Gärna en som kan dammsuga, tvätta bilar, massera, deklarera, göra mig glad, göra min son glad, laga datorer, köpa trisslotter med vinster, få mig att somna och som tycker att alla utom jag är fåniga.

Ola

3 Responses to “Inte mycket till bloggande det här inte”

 1. Patrik skriver:

  Prickar av mot mitt CV.
  Deklarera och laga datorer kan jag nog klara. Jag har även arbetat med lokalvård och fått tvätta bilar under en praktik. Jag kan nog klara att tycka att alla utom du är fåniga. Men på resterande punkter är det nog svårare. Fast… vad pratar vi om för procent på Trisslotterna med vinst? 😉

 2. Lena Petersson skriver:

  Utan småbekymmer får man ingenting att blogga om =)

 3. M Wedin skriver:

  Lugn, bara lugn. Vi tittar till bloggen ändå.