Startsida Aktuellt/Blogg TV-serier Radioserier Medverkande Spelningar Städer och hotell 
Musik Texter/ackord Böcker/nothäften Historik Kontakta oss Ola Ström Per Dunsö

Låtarna till konserten spikade.

*** Beställ biljetter här till höger ***

I dag har vi i stort sett bestämt vilka låtar vi kommer att spela på konserten. Vi var inte helt överens, vår intention var att bjuda på ett varierat program, och det tror jag vi lyckats med. Men vi avslöjar inget.

I lördags hade Victoriateatern sitt sista arrangemang för säsongen, så nu fick vi tillgång till alla montrarna för affischering. Och den möjligheten tog vi naturligtvis tillvara på.

Här står Per och jag tillsammans med Ulla-Bella. Den uppmärksamme tittaren lägger förstås märke till att ovanför Ulla-Bella speglar sig fotograf Bo Mårtensson i fönstret. En verklig linslus.

Här står vi omgivna av oss själva. En märklig känsla. Vid stuprörets slut står min väska. I den ligger ett kollegieblock där Per och jag just skrivit ner vilka låtar vi ska köra på konserten. Ingen kunde väl ana att vi kommer att börja med…

Och en liten kommentar till dig som inte bor i Malmö, som du ser ligger teatern i Malmös absoluta centrum, mitt på gågatan.

Ola

10 kommentarer till “Låtarna till konserten spikade.”

 1. Per-Åke Andersson skriver:

  Ola, du nämner i filmsnutten på ’biljettsidan’ att du inte vet ännu om Carina kan komma, vet du mer nu? Hon var ju halva toffelhjältarna. Vore underbart om hon har möjlighet att vara med. 😉

 2. Bimbo Boy skriver:

  Önskar jag kunde komma. 🙁

 3. Johan Rönn skriver:

  Hur ligger biljettförsäljningen till? Blir det fullsatt? 😀

  Johan

 4. Christian Andersson skriver:

  Är det någon som vet var eller när man hämtar ut sina biljetter?

  Christian

 5. Wed skriver:

  Så här står det i bekräftelsen.

  ”I god tid före utsatt konsertdatum får du sedan den biljettinformation du måste ha för att få tillträde till konserten. Observera att vi inte skickar ut några biljetter med vanlig post.”

 6. Maria Niklasson skriver:

  När kommer man kunna beställa Solstolle-tröjorna här på webben? *längtar*

 7. Johan Rönn skriver:

  Maria; det kan du göra redan, via Kontaktsidan. Skriv där hur många och i vilken storlek du vill ha, så återkommer någon från Stollar-staben med pris, porto osv.

 8. tobbe lundgren skriver:

  är HÅKAN NYBERG MED

 9. Therése skriver:

  Ser mkt fram emot den 17:e. Lillebror och jag var väl 4 och 8 år gamla när vi såg Ola och Per i gympasalen i Saxemara skola. Undrar om Per och Ola förändrats mycket sedan dess? 🙂

 10. Lena Petersson skriver:

  Hemma, men trött…