Startsida Aktuellt/Blogg TV-serier Radioserier Medverkande Spelningar Städer och hotell 
Musik Texter/ackord Böcker/nothäften Historik Kontakta oss Ola Ström Per Dunsö

Lördagsföreställning! Men vem är käringen?

*** Beställ konsertbiljetter här till höger ***

Biljetter till kvällsföreställningen på söndagen är slut (på balkongen finns fortfarande plats) och vi bjuder därför på en extra föreställning lördagen den 16 juni klockan 19,30.

Ni som tittat in på Thor-Björns blogg, visste väl redan om det. Och ni har väl läst artikeln om honom i Enköpingsposten (finns också på bloggen).

Men över till frågan ”Vem är käringen?”. När Per var nere och hälsade på senast såg han ut så här just som han skulle hoppa in i bilen utanför sitt hus i Saxemara.

Per utanför sitt hus i Saxemara. Vi ska ju ha en utställning i samband med konserten och vi försöker samla ihop allt vi hittar som vi använt i TV.

Per hittade denna bild på sig själv i en garderob. Inget konstigt egentligen, han har sett betydligt värre ut än så (t.ex. härom morgonen).

Det är bara det att vi har ingen aning om när vi använt tavlan. Någon som känner igen den?

Ja, det är ingen ny tävling. När det gäller veckans tävling blev det ju heller ingen ny, och dragningen till förra veckans tävling gör vi i helgen.

Glöm inte berätta om ni vill ha solstolletröjor.

Ola

7 kommentarer till “Lördagsföreställning! Men vem är käringen?”

 1. Therése skriver:

  Tittade lite på ”Några som hört av sig” och såg scenbilden på Hjördis, Skumberg och ola. DÅ slog det mig… Hjördid är ju otroligt lik Susanne Reuter! Det bara måste finnas ett släktband där någonstans. Är månne Hjördis någon avlägsen faster till Susanne? 🙂

 2. Peter Karlsson skriver:

  Hon ser ut, som en lärarinna. Inte en sträng satkärring, utan en snäll lärarinna. Jag undrar, om inte tavlan mest skulle höra hemma i ”CozMoz” med lärare, fröknar och rektorer, och för all del också utomjordingar.

  Jag vet inte, utan gissar bara.

 3. Jan-Åke Magnusson skriver:

  Frrruuuuktansvärt ful käring!

 4. Peter Halmstad skriver:

  Min gissning är likadan som dig Karlsson… att käringen kan vara en lärarinna från serie ”cozmoz” eller nån släkting till skolans rektor o tavlan hängde på hans kontor…

 5. Lena Petersson skriver:

  Kan det vara Tant Grön? =), nej, men det var en fin grön färg på tröjan tyckte jag, om den nu är grön och ingenting annat.

 6. Malin i Gnesta skriver:

  Per är jättesöt som dam på bilden:P

 7. Jimmy Svensson skriver:

  Jag håller inte med dig Malin i Gnesta. Får jag en tröja?