Startsida Aktuellt/Blogg TV-serier Radioserier Medverkande Spelningar Städer och hotell 
Musik Texter/ackord Böcker/nothäften Historik Kontakta oss Ola Ström Per Dunsö

Nu funkar det mesta igen

Ja, nu funkar det mesta när det gäller mina datorer igen. Jag har också börjat svara på alla era mail, men hör du inte av mig inom en vecka har nog just ditt mail försvunnit in i något av hårddiskgalaxens svarta hål. Hör i så fall av dig igen.

Jag kan alltså åter lägga in bilder och bjuder på nedanstående med två synnerligen välfriserade herrar, ett av de foton som är aktuellt för DVD-omslagets baksida.

Bo och André i första Toffelhjältarna 1984. (För den verkliga toffelhjältefreaken kan noteras att Bo tillfälligt har på sig den jacka som annars jag bär. Den hänger i min garderob, en uppenbar stöld från TV:s kostymförråd, som mitt samvete dock slätat över med ”glömt lämna tillbaka”.) (Hm, när jag nyss tittade in i garderoben upptäckte jag att det inte alls var min jacka Bo har på sig, men den var väldigt lik.)

Jag ska nu också så smått ta itu med hemsidan, jag la faktiskt till en punkt idag, bara för att prova. (Historik – resor – Kanarieöarna 1978 – översta bilden – en punkt efter ”nervös”.)

Senast jag lyckades lägga in något nytt var för en vecka sen när jag la till ”Ingalill Dunsö” under rubriken ”Ola Ström – Några av mina vänner”. Jag sa då att absolut ingen skulle kunna gå in på sidan och hitta vad som var förändrat, men minsann om inte förrförra veckans vinnare Ami klarade detta.

Undrar om inte punkten efter ”nervös” skulle kunna komma med i Guiness rekordbok under avdelningen ”Den mest ointressanta uppdatering som gjorts på en hemsida”.

Ola

10 Responses to “Nu funkar det mesta igen”

 1. Patrik skriver:

  Välkommen tillbaka, Ola. Vi har saknat dig.
  // Patrik

 2. Johan Rönn skriver:

  Ja, välkommen tillbaka… Äntligen har det fått en mening att sitta vid datorn igen.

  //Johan

 3. Kebab-Kungen skriver:

  Ta nu och klicka på mitt namn – och skriv på namnlistan för att få SVT att ge ut serierna i sin helhet på dvd!! 😀

 4. Peter Halmstad skriver:

  Kul o se dig i farten igen Ola.. tack för mejlet 🙂

 5. Johan Rönn skriver:

  Kan vi inte få se ett 15-30 sekunders smakprov på hur konserten på DVDn ser ut?

  Johan

 6. Conny Ohlsson skriver:

  Instämmer med Johan! är alltför spänd för att vänta mer än en månad till!!

 7. Samara skriver:

  Tjohooo, Ola is back 🙂
  Det har varit trist att inte få några rapporter under veckan.

  Jag längtar också massor efter dvdn.

 8. Peter Halmstad skriver:

  Jag väntar gärna på DVD en månad till.. när det är Ola som varit med o satt ihop den blir det säkert jättebra.. ingen förhandstitt för min del..
  mest nyfiken om jag finns med där på DVD från konserten 😀

 9. Johan Rönn skriver:

  Lyssna inte på Pidde, vi vill visst ha förhandstitt! 🙂 Väntar gärna på DVDn en månad till jag också, men man kan väl få en smula som en försmak på hur god kakan är 🙂

  //Johan

 10. Lena Petersson skriver:

  Skönt att datorerna samarbetar igen.