Startsida Aktuellt/Blogg TV-serier Radioserier Medverkande Spelningar Städer och hotell 
Musik Texter/ackord Böcker/nothäften Historik Kontakta oss Ola Ström Per Dunsö

Signering på Väla

Ja, i morgon fredag kommer Per och jag att vara på Väla Center i Akademibokhandeln och signera vår DVD mellan 16,00 och 18,00.

Vi har varit där förut, när vi signerade någon av våra skivor, Solstollarna troligtvis. En liten flicka som var där med sin mamma, vågade inte komma fram, hon var livrädd för oss. Mamman bar trots detta fram flickan, som genast satte i gång att stortjuta.

Då satte jag på mig Ulla-Bella-mössan och skrek allt vad jag kunde. Då rusade flickan fram glad som en spelorre och satte sig i mitt knä.

Får se hur det blir i morgon. Jag har i alla fall rena byxor på mig. Då ska vi äntligen träffa en av våra s.k. mailvänner, Alex Bergdahl, som arbetar i bokhandeln. Det är Alex som fixat så vi kommer dit, så skyll på honom om ni tycker vi sitter i vägen.

Gillar ni hårdrock så läs gärna Alex egna betraktelser som du hittar på Göteborgs Artrockförening eller här.

Bor du i Höganäs och gärna vill ha en signerad DVD och tänker att det är ju inte så långt till Väla, så är du hjärtligt välkommen. Eller så tar du en promenad i stället och väntar till söndag för då kommer vi till Höganäs, till Skivlagret mellan klockan 14.00 och 16.00.

Väl mött!

Ola

Comments are closed.