Startsida Aktuellt/Blogg TV-serier Radioserier Medverkande Spelningar Städer och hotell 
Musik Texter/ackord Böcker/nothäften Historik Kontakta oss Ola Ström Per Dunsö

Svenske Chaplin och Anna Book

Man kan väl säga som så att ibland har man mer tid och ibland mindre. Att skriva bloggar alltså. Men jag har ju lovat att lägga ut en del saker här på sidan, och då måste jag ju göra det.

Som till exempel Staffan Westfals recension i Västerbottenkuriren. Den hittar du här (eller på sidan ”Blandat” som du hittar under Knappen ”Historik/Blandat”). Likaså låten som Staffan skrev om, ”Men torparen fryser”, den ligger som vanligt på Texter/ackord.

Och på tal om ackord så har jag för längesen lovat en dam att skriva ut ackorden till ”Din sång har tystnat”. Fortfarande har vi problem med att skriva ackorden ovanför texten, de hoppar omkring på olika webbläsare, men det löser Thor-Björn snart.

Vi har lagt ackorden under texten så länge, och hoppas att damen i fråga förstår hur det ska vara.

”Din sång har tystnat” sjöng Per och jag i ”Toffelhjältarna går igen” när Svenske Chaplin dog. Det var jag som var Chaplin och Anna Book spelade min dotter. Dan efter ville Anna höra låten igen, och då sjöng Carina den. Det är den versionen som ligger på hemsidan nu. Lyssna och njut! Även av Bo Mårtenssons gitarrspel. (Det var Bo som spelade Greve Toffelsparres betjänt Max.)

Ola

Comments are closed.