Startsida Aktuellt/Blogg TV-serier Radioserier Medverkande Spelningar Städer och hotell 
Musik Texter/ackord Böcker/nothäften Historik Kontakta oss Ola Ström Per Dunsö

Grattis Fredrik Jarl! Sista chansen att vinna DVD:n.

Den här gången var det Fredrik Jarl i Dala-Floda som vann DVD:n ”Solstollar och Toffelhjältar” samt ett signerat julkort. Fredrik var en av många som svarat rätt på frågan om vem som är den enda som sminkat Ulla-Bella.

Men en hel del hade svarat fel också. Visserligen ganska sympatiska fel. Som Fredrik Bergdahl i Staffanstorp som skriver: Jag tror det är Ulla-Bella själv som är den enda som sminkat Ulla-Bella. (Ni är så kultiga!)

Även Jimmy Ekman i Stockholm har ett svar som är synnerligen smickrande (och rätt): Hejsan, mitt svar på veckans tävling blir: Anita Agerlo. Det kan man inte tro, att Ulla-Bella behövde sminkas 🙂
Hon har ju onekligen en utstrålning som når ut 🙂

Katarina Bergenäs i Malmö är en av många som gissat rätt svar. Så här skriver hon: Svår fråga denna gången! Har faktiskt inte hittat svaret, men gissar ändå på Anita Agerlo…. När ni avslöjar det korrekta svaret så får ni gärna berätta VAR på hemsidan man kunde hitta det!! 😉

Okej, Katarina, det gör vi med hjälp av Camilla Håkansson i Västerås, som resonerat helt rätt och utnämns till veckans Sherlock Holmes. Så här skriver Camilla:

Jag kom fram till svaret genom att Anita Agerlos namn finns med som sminkös/maskör i informationen om både ”Solstollarna” och ”Solstollarna med Ulla-Bella”. Tack för en jätterolig sida, jag kollar in den varje dag. Många minnen dyker upp från barndomen (jag är 35 år). Jag kan bara instämma med många andra att denna hemsida är efterlängtad, och hoppas att vi får se mer av er i TV eller på DVD framöver. Till att börja med hoppas jag vinna denna DVD, och håller tummarna. Ha det så bra, och God Jul på er!

God jul själv, Camilla. Du får en ny chans nästa vecka. Då tar vi en ännu svårare fråga så får du kanske färre konkurrenter. Vill ni se hur lottdragningen gick till så titta nedan. Och Yngve Sprätt visade sig vara en besvärlig typ. Texten kommer i morgon i stället.

Ola och Per

Per tar hjälp av Ulla-Bella i för att kora en vinnare i veckans tävling.

3 Responses to “Grattis Fredrik Jarl! Sista chansen att vinna DVD:n.”

 1. Jimmy skriver:

  Finns det inte möjlighet att på nåt sätt publicera instrumentala versioner av era låtar? Tänkte främst på karaoke versioner på era mest storslagna låtar till att börja med. ”Big bang” är en sån låt jag inte kan sluta sjunga på. En karaokeversion av den vore underbart. ”Klockan är 12” är en annan. Sen tycker jag ni ska skynda er med att få upp en annan favourit som inte finns här alls än, ”Taxin väntar”.

  Tack för ett gott arbete med hemsidan. Även jag hoppas och väntar på Solstollarna, Toffelhjältarna och Cozmoz på dvd. Tidlösa Cozmos (och flera av era andra program) tycker jag lätt skulle platsa i svts bolibompa. Varför inte på barnkanalen iallafall!?

 2. Katarina Bergenäs skriver:

  Ha! Det var så jag resonerade också…. 😉 Trodde att det fanns en annan genväg!

 3. Fredrik skriver:

  Helt underbar julklapp!

  Filmen där Ulla-Bella drar mitt namn har givit min bekantskapskrets stort nöje. Och de är allt bra avundsjuka!!!

  God Jul!
  Fredrik Jarl