Startsida Aktuellt/Blogg TV-serier Radioserier Medverkande Spelningar Städer och hotell 
Musik Texter/ackord Böcker/nothäften Historik Kontakta oss Ola Ström Per Dunsö

Sista chansen att vinna DVD:n

För sista gången, i alla fall i år, har du chansen att vinna vår DVD ”Solstollar och Toffelhjältar”. Jag utlovade ju en något svårare fråga den här gången. Vi får väl se vad du tycker. Här kommer den.

Fråga: På bilden här nedan är det fest hemma hos Ola på Västra Rönneholmsvägen. Vi har just avslutat inspelningen av en av en våra TV-serier. På bilden syns såväl medverkande som folk som arbetat bakom kameran, till exempel vår scenograf och vår scripta. Ganska exakt tio år senare gör en av personerna på bilden en av de mer framträdande rollerna i en svensk TV-såpa, en såpa med ett namn som för tankarna till svensk lagidrott.

Vad heter personen i fråga?

Svaret vill vi ha senast dan innan julafton, det vill säga lördagen 23 december. Svarar gör du som vanligt på kontaktsidan.

Nu finns texten på sidan ”texter/ackord” till alla versionerna av Yngve Sprätt, låten som ju orsakade en mindre släktfejd bland syskonen Pamp. Hoppas nu det reder upp sig och att julefriden infinner sig.

Lycka till i tävlingen!

Ola

Tandpetarna har tyvärr tagit slut, vilket medför ett Per får kämpa med tungan för att få bort en bit oxfilé som fastnat mellan tänderna. Men vem är personen som tio år senare gör en större roll i en såpa?

One Response to “Sista chansen att vinna DVD:n”

  1. Mats Ålahue skriver:

    Jag blir så avundsjuk på Fredrik Jarl, jag vill osså vinna en DVD, dess utom så har min motorvärmare pajat så jag behöver en UllaBella mössa att värma huet med. Det är så kallt här i Norrland + 10 hejja Timrå.
    Hälsningar MATS ÅLAHUE.