Startsida Aktuellt/Blogg TV-serier Radioserier Medverkande Spelningar Städer och hotell 
Musik Texter/ackord Böcker/nothäften Historik Kontakta oss Ola Ström Per Dunsö
 
Blandat

Vad sysslar alla med i dag?

Det folk frågar allra mest efter är vad Britt Dahlén gör nu för tiden eller om Martyna fortfarande håller på med musik. Eller så är det någon annan av alla som synts i våra program de är intresserade av.

Här får du lite snabbfakta om de som varit med. Du kan läsa mer om några av dem om du går till sidan ”Medverkande”, eller klickar på de namn där vi lagt en länk. Vi fyller på med uppgifter efter hand som vi får veta mer.


Martyna Lisowska som Martyna i ”Solstollarna”. Musikalartist. Spelar just nu i ”Spelman på taket” i Linköping. Bor i Göteborg. Tänk att någon gång få stå på en scen igen tillsammans med Martyna när hon sjunger ”En väv av legender”. En dröm! (Foto: SVT)


Anders Ortfelt som Polisen i ”Gammalt och Nytt”. Populär distriktsläkare i Södertäljetrakten. Nästan lika poppis som när han var brevbärare i ”Toffelhjältarna”. Tillsammans med Malin har han lyckats skapa underverken Ellen och Hannes. En av våra allra bästa skådisar. (Foto: SVT)


Anna Book som Anna i ”Solstollarna”. Alltid lika populär i de sammanhang hon visar sig. Dyker upp där man minst anar det. Men i ”Solstollarna” dök hon ner. Rakt ner i poolen med hjälp av Ulla-Bella. Vad säger du Anna, är det inte dags för lite ”Killsnack” igen? Det är morbror Knegoff som undrar.( Foto: SVT)


Carina Carlsson som servitrisen Linda i ”Toffelhjältarna”. Bor i Stockholm. Har barn. Har sagt att om vi vill att hon ska vara med i något sammanhang, så ställer hon gärna upp. Det gör vi också. Mer än gärna! Tänk, Carina, ”Balens Drottning” live på Globen. Det vore något! (Foto: SVT)

 

« Tillbaka till blandat

 

 

 
Lars Sundlöf som Lasse Polis i ”Solstollarna”. Polis i Malmö. Bor i Oxie med Lena och två hundar. Tränar på Friskis & Svettis, men kunde gott varit lite flitigare. (Foto: SVT)


Lena Philipsson som Lena i ”Solstollarna”. En av Sveriges i särklass mest omtyckta och mångsidiga artister. Också mycket duktig på att säga ”Ckokoläääde”. (Foto: SVT)


Anna Grönberg som Trasdockan i ”Gammalt och Nytt”. Anna arbetar fortfarande i TV-huset, dock inte som trasdocka utan som översättare på nyhetsredaktionen. Tillsammans med Per – ja, han råkar faktiskt heta så och dessutom kommer han från Skåne - har hon två små söta tvillingpojkar. (Foto: SVT)


Kersti Bergman som Nallen i ”Gammalt och Nytt”. Kersti arbetar som jurist vid centrala förvaltningen vid Stockholms Universitet. Men hon hinner knappt slå igen lagboken förrän man kan höra hennes vackra stämma ljuda i någon av stadens välkända körer. Just nu är det i ”Bachkören” som Kersti tar ton. (Foto: SVT)


Britt Dahlén som Britt i ”Solstollarna”. Britt som ursprungligen kommer från Örebro bor numera i Stockholm med sin familj. Till mångas uttalade förtvivlan har Britt lämnat artistlivet bakom sig. Kan vi inte locka tillbaka dig med ett extra gott wienerbröd, Britt? Du är oerhört efterlängtad. Vi väntar! (Foto: SVT)


Jenny Bergqvist som Jenny i ”Ola, Per och Ministollarna” Har nyligen avslutat sin treåriga utbildning som musikalartist vid balettakademien i Göteborg. Tävlade framgångsrikt som ”Lambretta” i ”Sikta mot Stjärnorna” i TV4. Och siktar mot stjärnorna, det gör Jenny! (Foto: SVT)