Solstollarna

Åldern tar ut sin rätt!

*** Beställ solstolletröjor här ***

Ja, som ni förstår handlar det inte om mig, det här med att åldern tar ut sin rätt. Det är förstås Per jag talar om. Han har varit ute på en 14-dagars turné och det är mer än vad hans arma kropp tål. Även om Ingalill, hans underbara fru och kollega var med. I smyg knäppte Ingalill denna bild på Per och skickade till hans psykiater för analys.

Självklart blir jag orolig när jag ser Pers gamnacke och det krampaktiga taget om flaskan. Och inte mildras oron av färgen på skjortan.

Biljetterna till ABBA-museet som öppnar först nästa år i juni har just släppts. Beställningar från hela världen strömmar in. På dagen ett år senare öppnar Ola&Per-museet. Än så länge är det bara Ingalisa Larsson från Veberöd som förhandsbokat. Dock med en reservation. Av hänsyn till Per (och hans klädval) redovisar jag inte Ingalisas begäran.

Ola

8 kommentarer

  1. Då ska jag bli den andre som bokar biljett. ABBA-museets biljetter skulle ju kosta ca. 240:-, lite väl magstarkt och ett Ola&Per museum faller mig mer i smaken än ABBA. Pers skjorta borde nästan få en hedersplats…

  2. Och jag blir den 3:e. Ola&Per museum låter som en toppenidé. Har inte hört något om detta innan. Undrar var museet kommer att ligga någonstans?

  3. Jag hoppar på med en gång. Abba får vänta tills jag blir rik. Innan dess ska jag ha besökt även Hasse å Tage museet.

    Prylar och pinaler blir ju mer värdefulla om huvudpersonen dött. Men jag väntar gärna ett bra tag till. Så akta levern!!

  4. Jag beställer omedelbart biljetter till mig, min sambo och mina tre barn!!!

  5. *asg* vilken fantastisk rolig bild! Den blir ju inte sämre med bildkommentaren…hihihi=)

  6. hur har per återhämtat sig nu efter den bilden togs… bilden var ju rolig men stackars Per.. är det en flaska whiskey han håller i ??…

Kommentarer är stängda.