Solstollarna

Anna kommer till Skåne

* Beställ solstolletröjor här *

Det är väl lustigt, när jag kom ut från Coop hade jag just pratat med Håkan (Nyberg) om Anna Book och när jag sätter mig i bilen är klockan exakt 9,07, vilket ju är namnet på en låt som Anna sjunger i Toffelhjältarna.

Jonathan, jag och Anna när Per och jag var överraskningsgäster i ”Klassfesten” med Anna som huvudperson.

En annan låt som Anna sjunger är svaret på frågan i Veckans tävling, kan jag väl avslöja nu. (Du har fram till klockan 12 på dig att svara.)

Jo, som sagt, Anna kommer till Skåne, till Eslöv och Månstorps gavlar och sjunger, och bakom trummorna sitter minsann Håkan.

Jag vet inte om Håkan kommer att ta cykeln till Månstorp men jag tror det knappast. För mig är det – precis som förra gången jag visade den här bilden – en gåta vad Håkan och Per sysslar med. Dom kanske själva kan svara på det nu.

I morgon drar jag en vinnare i Veckans tävling.

Ola

7 kommentarer

 1. Klicka på mitt namn – och skriv på namninsamlingen för att få SVT att ge ut serierna i sin helhet på dvd! 😀

 2. Just nu lyssnar jag på Klockan är Tolv från toffelhjältarna… ingen annan låt passa så bra in innan man ska lägga sig.. ska BARA lyssna på Balens drottning med.. så kan man sova lungt sen…. ha det

 3. Vill bara meddela att jag jobbar frenetiskt med att komma ihåg vad jag och Håkan hade för oss med cykeln. Det jag minns är att den stod utanför Werner Studio i Köpenhamn där vi spelade in musik till Solstollarna vintern -87. Cykeln tillhörde vår danske tekniker Mads. Jag funderar vidare…

 4. verka som Per o Håkan lyfter ju upp cyklen för den står inte på marken.. men jag kan inte heller komma vad de sysslar mer…. hur ha det gått Per.. ha du funderat klart ännu o kommit fram till nått ?? kanske skulle ni köra nått spratt med danse teknikern.. mmmm gömma cyklen för han 🙂

 5. Det jobbigaste är när man ska låsa upp cykeln och låsgrejen kommer ut, bara för att fastna mot en eker och så måste man sticka in fingrarna och dra låsgrejen vidare för att kunna röra på cykelhjulen…

 6. Och Lena fortsätter lysa med sin ”relevans” till inläggen som skrivs…

  Så Håkan är ”hired gun” för Anna? Skulle varit ball om sidan om Håkan och Thomas här på sidan uppdaterades med info om var de är ifrån, hur de började spela, hur ni träffades, vad de gjort och gör osv.

  //J

 7. Vi brukade skoja med Mads om våra språkliga särarter, tex att ”orm” heter ”slange” (?) på danska och sen var det nåt med ”mask” som också var roligt, så där löjligt roligt som nåt kan bli när man skojat om det i två veckor, ni vet..
  Kanske sa vi nåt om ”cykelslange” när vi lyfte upp Mads cykel, ah jag vet inte, jag grubblar vidare.

Kommentarer är stängda.