Solstollarna

Är det fler som tänker tälta?

Med anledning av veckans tävling angående vem/vilka av artisterna som uppträdde på Skumbergs båt, så undrar Susanne Johansson från Göteborg om båten finns på riktigt, eller om den bara existerade i TV-studion. Både och faktiskt. Exteriört som det heter, finns båten och ser ut så här.

Skumbergs vackra båt i trä, döpt till Ingrid.

Däremot, när vi gick ner i kajutan, då fuskade vi och kom ner på discot som var uppbyggt i TV-studion.

Med anledning av vår kommande livespelning, bjuder jag er på Per-Åke Anderssons (från Tumba) roliga mail:

”Hej på er. Min nyfikenhet angående en ev. livespelning har gått över i ett slags beroende. Ola, hur gick det med det mail du skickade till Martyna? Fick du svar? Har du kontaktat resten, och i så fall, vad svarade dom?

Om detta mirakel blir av, måste jag få veta det i VÄLDIGT god tid så jag kan inhandla dom förnödenheter jag behöver. Jag kommer nämligen att tillbringa ett antal dygn i tält untanför biljettsläppet för att vara säker på att få uppleva detta. Köerna till Stones och ’Brucan’ kommer att te sig som en kö till en gudstjänst i jämförelse med detta!!!”

DVD:n ”Rolling like a stone” som utgår från en fest då Rolling Stones bodde hos mig på Fersens väg 4, 1965.

Ja, vad ska man säga? Bäste Per-Åke, hur ska vi kunna hjälpa dig? Kanske kan vi ha biljettsläppet i skogen så att du kan kombinera din väntan med en liten campingsemester. Ett tips när det gäller Stonesbiljetter. Gör som jag, låt grabbarna bo hemma hos dig och sen åker ni tillsammans till konserten. Väldigt bekvämt faktiskt.

Ola

4 kommentarer

  1. Nej, tälta har jag bara gjort på läger och det finns ju både för- och nackdelar med det. Under de sista åren lyckades jag jämt välja ut en plats där det var kallare än någon annanstans på lägerplatsen och eftersom packningen alltid bredde ut sig så tog jag för vana att sova med benen i- eller ovanpå resväskan, ja, de låg ju inuti sovsäcken så alla knölarna i resväskan kändes inte. Fördelarna med tältet var att jag slapp att tjata om att få ligga i underslaf och vakna av att någon tittade ner på mig trots att jag låg i överslaf =)

  2. Om jag hade tältat? Nej, vem vill riskera att missa något när man ligger i tältet? Här är det en solstol (vad annars) rakt framför biljettkassan och en massa kaffetermosar som gäller!

  3. Aj, aj, aj, nu blir jag orolig! Den där Per-Åke är min låssaspappa och jag misstänker starkt att han tänker ha mig som tältkompis då. Jag gillar inte att sova på liggunderlag bland kottar och annat jox! Hallå!!! Ola!!! Jag förbeställer två biljetter till mig och P-Å så jag slipper tälta!!! Tack på förhand!

  4. Ja visst är det trevligt att tälta, men för att vara helsäker på att komma in på konserten så bjuder jag hem solstollar-bandet till mig, och så traskar vi tillsammans till er konsert sen. 😀

Kommentarer är stängda.