Solstollarna

Beställ solstolletröjor. Nej, det gör vi inte!

Ser likadana ut alltså, det gör vi inte. Ibland envisas folk med att påstå att vi ser exakt likadana ut nu som vi gjorde på 70- och 80-talen.

Och det ska väl föreställa en komplimang kan jag tänka mig. Men det är faktiskt precis tvärtom. Vi såg fruktansvärda ut på den tiden.

Ja, döm själva.

Så här såg vi ut i Sångbåten 1979. Det är väl inte så underligt att inte särskilt många tittade på programmet.

När det gäller solstolletröjor så är dom på gång. Vi har inte beställt särskilt många, vi vet ju inte hur stort intresset är.

Men vi har ju sagt att ni som kommer på konserten, ni kan gå in på kontaktsidan och berätta om ni vill att vi ska lägga undan en tröja till er när ni kommer till Victoria, och i så fall vilken storlek ni vill ha.

Ni som vill beställa här på sidan, får vänta tills vi lägger ut en liten ruta där ni kan beställa.

Nu ska jag ut i köket och öva, ja, inte med Ulla-Bella, utan med gitarren.

Ola

5 kommentarer

  1. haha den var bra..:D Öva med gitarren o inte med Ulla-Bella;)…

  2. Ånej, Ola. Nu håller jag inte med dig. Jag tyckte – och tycker – ni såg hur coola ut som helst. Det var också faktiskt en av anledningarna till att jag började se programmen. Kanske berodde det på att jag själv också var långhårig. Ni båda har den typen av ansikten att ni passar med långt hår. För vissa funkar det inte och de ser bara märkliga ut, medan andra ser ut som om de inte skulle kunna ha något annat, och ni tillhör den senare kategorin. Särskilt du, Ola, hör ihop med långt hår. Nej, ni såg helhäftiga ut. Dessutom passade det ihop med er musik.

  3. Allt klär en skönhet heter det ju,och på bild ser vi 2 skönheter 🙂

  4. Jag har ingen möjlighet att komma till Malmö för spelningen, men jag vill absolut ha på mig en Solstolletröja i sommar! 🙂

Kommentarer är stängda.