Solstollarna

Bilderna ljuger. Vi är otroligt populära!

Vi är fortfarande oerhört populära. I går när Per stod i Jönköping och väntade på att någon skulle komma fram, klappa honom på axeln och säga ”Har tant Hjördis gått vilse?” och därmed få en signerad CD, så ser det ju ut som om han står alldeles ensam.

Här står Per alldeles ensam. Men bilden ljuger! På andra sidan gatan står en dam och tittar i ett skyltfönster. Låtsas hon åtminstone. Men i själva verket beundrar hon spegelbilden av Per i fönsterrutan.

Inspirerad av det fantastiska vårvädret häromdan, bestämde jag mig för att bjuda alla malmöbor på en gratiskonsert på Pildammsteatern i Malmö.

Här sjunger jag med min vackra barytonstämma arian ”Åh, en sådan nudel” ur köksoperetten ”Mat i magen”. Visst ser det ut som om publiken svikit. Men bilden ljuger. Uppe till vänster sitter en ensam dam och bläddrar förstrött i en Allers. Men hon håller tidningen upp och ner. I själva verket lyssnar hon nämligen på mitt känslomässiga framträdande.

Så som jag sa, vi är fortfarande mycket populära!

Någon undrade om jag inte kunde se Turning Torso, Malmös högsta bostadshus, från balkongen.

Visst kan jag det. Och samtidigt ser jag Kronprinsen, som var Malmös första riktiga höghus.

Tycker att dessa båda hus påminner lite om mig och Per. Vi siktar upp mot stjärnorna. Men särskilt nära är vi ju inte.

I morgon kommer jag att befinna mig långt från Internetuppkopplingar. Om inte mitt trådlösa nätverk lyckas hitta någon anslutning hörs vi inte förrän på söndag. Glöm nu inte att delta i veckotävlingen.

Ola

En kommentar

Kommentarer är stängda.