Solstollarna

Blir köerna lika långa i år?

Ja, det är den stora frågan. Blir det lika långa köer till vårt signeringsbord i dag som förra året? Det ska bli spännande att se. Är det någon som av någon fullständigt outgrundlig anledning vill se hur vi ser ut innan vi signerar en dvd, kan man smyga runt på Hansacompagniet. Vi kommer nämligen att sitta på något av fiken där en timme innan.

Foto: Thor-Björn Bergman.

Så här såg det ut förra året vid den här tiden. Så kommer det inte att se ut i dag. Vi kommer nämligen att stå bakom ryggen på dem som står längst bak på bilden. Bakom damen med hästsvansen ligger för övrigt systembolaget. Jag nämner det mest för att förra året kom det ut en synnerligen berusad man därifrån som kom fram till oss och var ganska så högljudd.

Jag träffade denne man häromdan. En mycket belevad karl. På alla sätt. Förra året råkade han ha firmafest just vid tidpunkten för signeringen, och han var utskickad för att spä på förrådet. Hoppas att han (du) dyker upp även i år. Nykter eller påstruken, det spelar ingen roll. Trevliga människor är alltid välkomna.

Ola

6 kommentarer

  1. Kan dessvärre inte dyka upp idag… Hoppas att ni alla slipper denna djävulska vinterkräksjuka!!!! Har varit helt isolerad, idag är första dagen jag har kunnat vara utomhus i några minuter…..

  2. Är det inte Thomas som står i kön? Jag tycker att han kunde få en signerad DVD lite mer privat, kompisar emellan. 😉

  3. Vad har hänt med bloggen??? Ni har väl inte blivit nertrampade på Hansacompagniet??

Kommentarer är stängda.