Solstollarna

Carro o solstolletröjor

Jo, då, visst kan ni beställa solstolletröjor. Det gör ni här, alltså på kontaktsidan. Men som ni förstått kan man inte längre handla i webbutiken.

Min son Jonathan visar upp Solstolletröjan.

Kanske letar ni efter något annat än tröjor? Maila o berätta så ska jag se vad jag kan göra.

I dag har jag intervjuat Carolina Kluft (ja, jag vet, jag kan inte göra ett sådant där tyskt u här) och Linus Törnblad på MAI-galan i Malmö.

Det gick bra för Carro i längdhoppet, tyvärr gick det sämre för vårt Malmöhopp Jesper Fritz i stavhopp. Det blev nog ingen OS-biljett i dag heller. Lycka till nästa gång, Jesper.

Jonathan och Jesper på Malmö stadion för några år sedan.

Ola

14 kommentarer

 1. Klart det gick bra för Carro=) Medans andra friidrottare kan ha dåliga dagar ibland så verkar hon betydligt jämnare. Undra hur hon bär sig åt?

  Vilken oförskämt härlig bild det är på förra inlägget=) Och denna plats har ni Malmöbor tillgång till jämt! Nu längtar man till semestern så man kan åka till södra Sverige & havet. Tills dess så får man väl njuta av det fina vädret här hemma.

  Kommer inte åt min mail för tillfället. Hoppas det är OK ändå.

  Ha en skön sommar!

 2. Var kan man läsa/se intervjun med Carro? Lokal tidning eller kanal 100?

 3. vilken underbar start på långhelgen.. sol o värme o umgåss med sin flickvän.. nu saknas bara att uppleva solstolla\toffel gänget igen men det lär väl aldrig hända eller??

  ska snart ut i det vackra vädret, ska ha på mig solstolle tshirten…
  ha det

 4. Ville bara sæga Tack før att du børjar skriva lite oftare igen De gør ju att man ocksa besøker sidan oftare……

 5. hej.. kan man få tag på dvd skivorna på samma sätt som med tröjorna ??… skulle vara finemang om där kom ut en tredje skiva…
  hur stort är intresset igentligen med solstollarna o toffelhjältarna ?.. inte många som skriver nu för tiden här.. 🙁

  ska sova.. ha det

 6. Här är det också stort. Kollar sidan, trots få uppdateringar, minst en gång om dagen!

 7. Tyvärr är det nog så att i dagens media värld krävs det nog mer än ett inlägg i veckan för att få uppmärksamhet och behålla intressen. Jag tycker det är synd, men tyvärr är det nog väldigt sant.
  Ett tag sedan jag var här.. inte mycket nytt under himlen.

 8. Vi kan nog sluta förvänta oss för mycket. Glöden som tidigare fanns är helt borta. Märkt en massa förändringar på sistone på sidan. Det går veckor mellan inläggen, sidan i sig uppdateras inte heller, man har till och med plockat bort den där rutan som berättade vad som senast uppdaterades, kanske för att sista uppdateringen var april 2007, vad vet jag?

  Solstollarna verkar inte finnas i Olas eller någon av de andras värld längre, inte heller fansen, förstår inte varför. Hoppas bara att du inte lagt ner arbetet med din självbiografi, Ola. Ser fram emot den boken.

  Ha de gott allesammans, trevlig midsommar!
  /Johan

 9. Glad midsommar allesamman!!

  Trist väder ute, men en dag som denna skulle man haft en solstoll på en trevlig strand.

 10. Förresten… jisses, har det redan gått ett år sedan konserten???

Kommentarer är stängda.