Solstollarna

Chokoläääde!

Antingen var det en väldigt svår fråga i denna veckas tävling eller så vill ingen vinna CD:n. Ja, en del svar har vi ju fått förstås, och dom flesta har faktiskt svarat fel.

För att göra priset lite mer attraktivt så här till nyår, skickar jag även med ett sånt här klistermärke.

När det gäller fel så har vi ju bett er att hjälpa till att hitta fel på sidan. Det har Roger Andersson från Vårgårda gjort. Ett fel som gäller DVD:n. Så här skriver Roger:

”Ett fel kan jag ha hittat. Skumberg och Anna Book från 85, det inslaget kom inte med på dvd:n enligt mig men kolla själv om jag har fel.”

Jag har faktiskt inte hunnit kolla, men det var meningen att inslaget där Skumberg får unga fröken Book att säga ”chokoläääde” skulle varit med, så det har jag skrivit någonstans. Är det någon som vet? Säger Anna ”ckokoläääde” på DVD:n?

Jag talade med Anna i telefon häromdan, men då sa hon det inte. Men så är det ju heller inte jag som är Skumberg.

Här kommer i alla fall en bild från det aktuella tillfället. Kanske någon undrar varför det är gult i mitten på wienerbrödet, om det nu ska vara danskt, det där kladdet ser ju inte ut som chokoläääde precis. Men det är faktiskt ett danskt. Skumberg har kamouflerat chokladen med lite gult för att lura tullverket.

Det fanns faktiskt en hel del människor som på allvar trodde att man inte fick införa mer än tre wienerbröd från Danmark. Och det är väl egentligen inte så märkligt med tanke på alla underliga lagar och bestämmelser som finns nuförtiden.

Ola

En något suddig Anna Book på väg att säga ”chokoläääde”, men först efter att ha smakat och verkligen förvissat sig om att det är ett danskt wienerbröd. (Foto: SVT)

En kommentar

Kommentarer är stängda.