Solstollarna

11 kommentarer

 1. Det är fantastiskt att dessa serier, och flera andra också så klart, nu finns att hitta på Öppet Arkiv. Jag hoppas att det är många som hittar dem och upptäcker hur otroligt bra de är. Likaså håller jag givetvis tummarna för att ännu fler produktioner ska dyka upp. Det finns ju mycket kvar att lägga upp från Herrarna Ström och Dunsö.

 2. Det var underbart att Cozmoz lades upp på Öppet arkiv, jag har längtat efter den sen den visades första – och enda väl – gången. ”En kopp kaffe” var ju en jättebra låt.
  Straffan Westerbergs serie ”Den flygande näsduken” där O & P är med finns också upplagd. Jag hoppas ju att Toffelhjältarna och andra säsongen av Solstollarna kommer också.

 3. Underbart!

  Tjatar med jämna mellanrum på SVT att lägga upp Toffelhjältarna och andra säsongen av Solstollarna. Jag blev grymt besviken när de inte lade ut Toffelhjältarna till förra julen, hoppas att de korrigerar misstaget till kommande jul 🙂

 4. Målet är väl att allt material från SvT ska komma upp – så förmodligen kommer Toffelhjältarna också så småningom 🙂 Drog för övrigt igång vinylsvarven med ’Utebänkens sagor’. Westerberg o Dunsö/Ström i samarbete. Kan dock erkänna att jag föredrar Toffelhjältarna 😀

 5. Roligt att dessa fantastiska serier åter läggs upp!
  Vore roligt med nytt materal från Er – Ola och Per!

 6. Nej, vad roligt! Extra kul då jag faktiskt inte lyckades följa denna serie fullt ut 🙂 Blir att kolla på den någon dag.

 7. HEj där!:D roligt att denna sidan rör på sig igen.Tänkte påminna alla Ola o Per fans att tv-program Retro på fredag kommer att delvis handla om fenomenet Sollstollarna o vad j förstår medverkar också Ola o Per med kommentarer.Detta hoppas jag ger ytterligare en kick framåt att minnas o återuppleva fler av Dunsö o Ströms tv-produkt.Håll utkik efter RETRO SVT! FRedag 😛

 8. Skrattade så jag höll på att dö. ”Nämen vad kuuul!” Kommer ihåg när jag träffade ”Skumberg” och er andra i Norrköping på Domus 1987, då var jag bara 7 år. Minns hur blyg jag blev 🙂

 9. Tv-serien Retro kan ju vara värt att nämna i detta sammanhang också 🙂 Vad roligt att återse er igen där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.