Solstollarna

Datorspel och Änglaspel

Är det inte konstigt, nu när jag äntligen har tid att svara på alla mail vi har fått + skriva lite nytt till hemsidan, till exempel om Toffelhjältarna som det ju inte står särskilt mycket om (eller skriva färdigt min roman), då sätter jag mig i stället och spelar ”Spindelharpan” på datorn. Förutom att jag inte tycker det är särskilt roligt, får jag dessutom ont i ryggen.

Är det sånt som gör att man inte blir statsminister eller nåt ditåt? Rent kompetensmässigt står jag mig ju bra konkurrensen, men Reinfeldt kanske hoppar över datorspelen.

Det var faktiskt värre för några år sen, för min del alltså, när jag höll på med Tetris. Jag var tvungen att slänga det för att överleva. Troligtvis är jag bäst i världen på Tetris, vilket ju sannerligen inte är nåt att skryta om.

I lördags skrev Lars en kommentar här i bloggen där han bad oss lägga ut vår version av ”Änglaspel” från Toffelhjältarna. Låten ligger ju redan på sidan med Ministollarna, men här bjuder vi nu på vår egen version, som vi sjöng i första Toffelhjältarna, första programmet, när servitrisen Linda (Carina) kommer till slottet.

Vi sjunger några verser, sen tar Carina över (till alla musikälskares glädje). I andra programmet sjunger Carina den själv, kanske lägger jag ut den versionen i morgon.

Om Spindelharpan går ut alltså. Annars hörs vi på julafton.

Ola

Carina Carlsson i Toffelhjältarna

2 kommentarer

  1. Datorspelen är bara ett sätt att slappna av och fokusera sig på, dessutom känns det bra att klara av dem och inse att det fortfarande går att tänka kreativt och logiskt, ett bevis på att hjärnan fortfarande fungerar och inte är för trött =)

  2. Hmm, bäst i världen på tetris? 🙂 Inte ett litet påstående heller:P (har själv spelat tetris och diverse tetriskloner i 7 år)

Kommentarer är stängda.