Solstollarna

Det är inget särskilt jag vill säg’

* Beställ solstolletröjor här *

”Det är inget särskilt jag vill säg,” ja, så sjunger Anna Book i ”John”, som var den låt vi frågade efter i Veckans tävling, som finns med på vår nästa DVD.

Så här såg Anna ut just när hon anlänt till Malmö 1985. Men låten – John – hade vi spelat in en månad tidigare i Stockholm, i Sonet Studios. Och John, det är ju också Pers äldste son som är med på bilden från Dalarna. John sticker upp alldeles bakom Carina (han stack upp mot Per också emellanåt), i famnen på mamma Ingalill som sitter alldeles bakom mig.

Vann en solstolletröja gjorde Ami Svensson från Stockholm. Grattis!

Med ständigt krånglande datorer har jag nu ägnat mig åt denna lilla blogg över fyra timmar, nu försöker jag lägga ut den.

Själv har jag också lagt ut en del, trots att jag inte ens försökt. Men jag har helt enkelt inte hunnit träna.

Gonatt

Ola

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.