Solstollarna

Det är livsfarligt att stretcha!

I dag sprang Jonathan ett varv runt Pildammsparken tillsammans med sitt kusinbarn August. Efteråt ville de att jag skulle vara med när de stretchade. Det lär ju vara nyttigt så varför inte.

Vi satte fötterna på en stubbe för att stretcha baksidan av låret. Så lutade vi oss fram så som barnens tränare lärt ut. När vi skulle byta ben, kunde jag inte resa mig upp igen. Jag hade stretchat fast på något sätt, helt enkelt fått ryggskott. Jag har haft det tidigare, men då har jag ju gjort något dumt. Lyft fel eller nåt.

Vi skulle ju egentligen ha dragning i veckans tävling men det får vänta tills i morgon. Det var inte mycket jag kunde göra så jag satte mig på balkongen och funderade lite på vad som ska vara med på den utställning vi ska ha på Victoriateatern i samband med vår konsert den 17 juni.

Kanske kunde tavlan med direktör Knegoff hänga här i Victoriateaterns foajé, om nu någon skulle vilja se den. Eller så kunde tullarens löständer ligga på disken under en ostkupa. Och på väggen bakom skulle väl vår första solstolleaffisch platsa?

Vi får väl se vad det blir. I morgon vinner någon en CD med Per. Nu ska jag krypa bort till sängen. Aj, som…

Ola

3 kommentarer

  1. Ryggskott är inte trevligt att ha. När det är som värst verkar det inte spela någon roll hur man ligger, det gör ont i alla fall. Kanske någon i Jonathan’s badmintonlag har någon bra metod du kan använda för att få fason på ryggen igen? De brukar ju kunna ha olika former av omslag att lägga på efter sträckningar som snabbt mjukar upp muskeln igen.

    Idén att hänga upp tavlan på Knegoff i foajen är inte dum alls. Förutom den tavlan, varför inte också posters som Drömbandet och någon tavla från Toffelhjältarna?

    Ta det lugnt med ryggen nu.
    // Patrik

  2. Aj, ryggskott är det värsta som finns, det är nog inte stretchingen i sig som är farlig utan just när man råkar göra fel, jag gör bara så som tränarna har lärt oss och det brukar fungera bra. Ibland kan jag dock få muskelkramp i vissa ställningar, men det sker inte så ofta. Hoppas att ryggskottet flyr snabbt.

Kommentarer är stängda.