Solstollarna

Det kan hända den bäste!

Jo, då, det hände nämligen mig i går kväll, jag bara somnade. Just när jag skulle sätta mig här och skriva ett intressant inlägg om klimatförändringen. Men det är inget konstigt egentligen. Det har drabbat många andra före mig. Titta här bara, här sitter Per och vår ljudtekniker och chaufför Jonny och småpratar och ser hur pigga ut som helst.

Ja, här sitter dom och ser hur pigga ut som helst, Sveriges svar på Helan och Halvan.

Men bara en liten stund senare, när vi hoppat in i turnébussen, så hittar vi Per så här.

Men strax därefter upptäcker vi ena halvan så här.

Och Jonny då, så fort han parkerat och låst bussen, ser han ut på det här sättet.

Och den andre halvan, Helan, hittar vi så här.

Det gör jag också snart. Jag går nämligen och lägger mig igen.

Ola

2 kommentarer

  1. För den som inte visste det så är Jonny Hasse ”kvinnaböske” Anderssons bror

Kommentarer är stängda.