Solstollarna

DVD-planering

*** Beställ konsertbiljetter här till höger *** 

Ni som beställt biljetter och ännu inte betalt, får gärna göra det så snart som möjligt. Mest för att vi vill veta om ni verkligen kommer.

Arbetet med konserten pågår för fullt på olika håll. Martyna och André kämpar i Göteborg respektive Stockholm med att lära sig sina texter, Bo övar in sina gamla gitarrsolon och i Blekinge sitter Per och skriver noter. 

Själv var jag i dag på Victoriateatern och planerade inspelningen av DVD:n.

Här sitter jag tillsammans med Magnus, Erik, Gustav och Lina (och i bakgrunden Julia), gänget från Auto Images som ska se till att DVD:n blir en DVD. (Foto: Thor-Björn Bergman.) 

Magnus Rutberg och jag framför teatern. Förutom att Magnus är fotograf och inspelningsledare, är det vi som kommer att sitta tillsammans några veckor i juli och klippa ihop DVD:n. Faktiskt det arbete jag tycker allra mest om. I all synnerhet i ett sådant konstnärligt stimulerande och trevligt sällskap som Magnus utgör. (Foto: Thor-Björn Bergman.) 

Det intressantaste fönstret på Victoriateatern just nu. Inte minst för att ovanför Ulla-Bella, som inte är en bild utan en livs levande pappfigur, syns Thor-Björn i fönstret. Med all rätt. Thor-Björn kommer också att vara fotograf under inspelningen. (Foto: Thor-Björn Bergman.)

Ola

2 kommentarer

  1. Kreativt och stimulerande jobb ger energi, i väntan på rapporter från examinatorerna så försöker jag att koppla av lite och ha tillfälligt sommarlov.

  2. Tycker ni ska ta försöka ta med så mycket ni bara kan på nästa dvd… tryck det på Dual Layer DVD så kan det nog få plats 4-5 timmar material och en extra dvd för endast konserten kan komma med..

Kommentarer är stängda.