Solstollarna

DVD:n blir aldrig klar?

* Beställ solstolletröjor här *

Jag trodde att jag skulle bli klar med DVD:n i morgon (eller rättare sagt i dag), men vi måste fortsätta nästa vecka. Får jag tid, ska jag berätta vad som tar sån tid. Det mest tråkiga i sammanhanget är att jag känner att jag inte umgås med mitt barn, Jonathan, på ett tillfredsställande sätt.

Att jag aldrig är ledig kan kvitta, för är jag ledig, så passar jag ändå bara på att arbeta. 

När det gäller veckans tävling har nu hela tre stycken svarat rätt. Eftersom jag ännu inte kan lägga in nya bilder här på bloggen, är jag lite begränsad när det gäller nya ledtrådar. Men här kommer en.  

Det här filmen utgår ju från en filmsnutt tagen i mitt hem 1965 när Rolling Stones bodde hos mig några dar (den går att beställa här på sidan). Stones har absolut inget med saken att göra, men en annan grupp från samma epok, en grupp som vi härmade på DVD:n Solstollar och Toffelhjältar, har på ett synnerligen påtagligt sätt en anknytning till Veckans tävling.

För ovanlighetens skull tänker jag lägga mig redan nu, ja, efter att kört en omgång Spindelharpan först förstås.

Ola

2 kommentarer

  1. Jag gissa bara på en grupp från samma epok.. dvs 60 talet.. men kan ju ha fel om jag nämner namnet här kanske alla vet svaret… få gräva i DVDn Solstollar o Toffelhjältar så man är säker…

    ja du Ola.. lägg inte ner all din tid o själ till nästa DVD… du ha en son o andra vänner du inte få glömma bort.. det var väl oktober som nästa skiva skulle ut så du ha ju gott om tid att få ordning på dvdn…

Kommentarer är stängda.