Solstollarna

DVD:n släpps tidigare

Så här vacker är loggan till vår nya DVD ”Ännu mera Solstollar och Toffelhjältar”. Om detta är anledningen till att den släpps tidigare än beräknat, vet jag inte, men Auto Images tänker sig att den ska finnas ute i butikerna redan 27 september. Och då blir det säkert så.

När jag får tillfälle, ska jag berätta lite mer om vad DVD:n innehåller, men i alla fall morgondagen måste jag ägna helhjärtat åt höstens första kåseri, som just nu ser ut att handla om ”spock”, om ni nu vet vad det innebär.

Jag är just nu oförklarligt trött vilket för med sig att jag tittar på TV i stället för att svara på era mail. I går var det Elvis och i dag Beatles. Originalen. Alla vi andra är bara härmapor. I alla fall i den lilla bransch jag försökt göra mig märkvärdig i.

Ola

15 kommentarer

 1. Ola, oavsett vilka vägar som Beatles och Elvis banat, så är ni absolut inga härmapor. Det tänker jag bara inte gå med på. Ni har er stil, Beatles hade sin och Elvis sin.
  // Patrik

 2. Inget harmfullt att härmas lite grann. Men ni är i alla fall originella! Ingen gör en Hjördis som Per, och ingen gör en direktör som Ola. Och den utrikiska rocklegend som kunde axla Skumbergs rock, kan jag inte föreställa mig. Ni är original, HELA gänget!

 3. Yeah, yeah. yeah!!
  ER stil är ingen imitation utan eget gott arbete!!!

 4. Spock, var det inte en författare till en bok om barnuppfostran? =) Misstänker att det är någonting annat som också heter spock…

 5. Jag har hittat en mängd olika förklaringar för vad spock kan stå för, och jag är ganska så säker på att det i alla fall inte är Mr. Spock som ditt kåseri kommer att handla om. 🙂
  Måste förövrigt säga, vilket jag glömde i morse, att jag givetvis ser fram någonting otroligt till DVD:n. Det gläder mig att den tidigareläggs, för jag tycker inte det minsta om att vänta.
  // Patrik

 6. Jag skulle vilja vet om nån vet hur lång DVD:n är (speltid)?

 7. Det står i ett tidigare inlägg att den är 98min + ca 30 min.

 8. Vad kul att den kommer den 27:e september, det är nämligen min födelsedag! Nu vet jag vad jag ska köpa till mig själv…

 9. Ser verkligen framemot o köpa skivan… vad bra loggan blev…
  hur ha ni löst med resten av omslaget ??.. kanske ni ska ha in lite fler karaktärer än skumberg, tullaren o ulla bella som var på första skivan.. kanske gjördis o gösta och några bekanta ansikten från toffelhjältarna 🙂

 10. Jippiiiiiii! Jag som har längtat så efter en efterföljare. Jag vill bara ha mer! Toffelhjältarna är en nostalgitripp för mig. Jag önskar bara att jag fick se om hela serien igen. solstollarna är också en höjdare, särskilt när Skumberg är på bageriet i DK och köper sina wienerbröd (FULLTRÄFF).

Kommentarer är stängda.