Solstollarna

Falska solstolle-T-shirts. Thor-Björns bok klar!

Rövare och banditer, det är vad dom är som säljer falska solstolletröjor på nätet. Förbaskade ockrare och lögnare. KÖP INTE DESSA TRÖJOR! Ni blir nämligen lurade. Det står att det är exakta kopior av originalet, men det är det inte. Långt ifrån! Och köper ni, kommer ni bara att bli besvikna när vi säljer äkta tröjor lagom till vårvärmen.

Självklart ska vi göra något åt saken – om vi kan – nuförtiden tycks folk kunna göra vad som helst utan att det händer något. Men dom har naturligtvis inte tillstånd att sälja. Dessutom har dom troligtvis stulit loggan av oss, Thor-Björn har nämligen medvetet lagt ut en felaktig logga på sin blogg.

Och tack Camilla i Västerås för att du påpekade detta för oss.

Thor-Björns bok blev klar i dag! Lämnas till tryckning om en vecka.

Och på tal om Thor-Björn, i morse när jag låg i badet, glömde jag fullständigt bort alla små bekymmer jag själv har, när jag läste några av de sista raderna i hans bok ”Ängeln vid Hovs Hallar”: ”…bönföll jag honom att sluta. Men det var inte längre en människa som plågade mig, jag var ensam med djävulen.”

Jag blev så gripen att jag bara låg där och skakade. Jag har ju fått förtroendet att tillsammans med Thor-Björn själv gå genom manuset en sista gång. Och nu är vi klara!

Thor-Björn vill också att jag ska skriva en baksidestext. Det kommer att vara något av det svåraste jag har gett mig på, att försöka teckna hans skakande och fasansfulla berättelse ur livet med några få penndrag.

Melodifestivalen i dag var av normal karaktär, och jag menar då förstås att det fanns artister med som också varit med i något av våra program. Det var ju Magnus Uggla som var med i premiärprogrammet av Yezzp.

Här repeterar vi inför söndagens direktsändning av Yezzp. Det är dock inte herr Uggla just på den här bilden. Det är herr Panda (nere till höger).

Ola

6 kommentarer

  1. Vad bra att du säger till Ola. Då väntar vi att köpa tröjor tills NI släpper dom så vet vi att de är äkta.

    Vilka skakande ord från Thor-Björn… jag blev så gripen att surfade in på hans hemsida. Vad kul att han kommer vara med i Revansch, ska bli spännande att läsa den artikeln, jag är nämligen medlem i RSMH här i Malmö.

  2. Hittade banditernas sida, de har dessutom plagierat SunTrip-trycket och ”I kväll får 107 svenskar gonorré” från Sällskapsresan. :S

  3. Att folk är så fräcka ! Men det är väl bara att anmäla ? Ni måste ju ha copyright på tröjorna.
    Hoppas de äkta tröjorna kommer snart, jag är så ivrig att få köpa 🙂

  4. Ja, sådant där måste åtgärdas. Rent kriminellt.Å andra sidan, vill man se det positivt, så kan ni alltid se det som en indikation på er populäritet. 🙂

    Men det bör definitivt göras något åt. Coyrighten ska ni vara noga med.

Kommentarer är stängda.