Solstollarna

Fel i veckans tävling + Per åkte fast!

Tyvärr har förra veckans tävling legat i rutan med veckans tävling. Nu är det åtgärdat. Ni som inte svarat redan kan alltså göra det nu.

Och från Jönköping skriver Per följande:

”Uppdraget  slutfört! Exakt klockan 18.00 klev jag fram ur skuggorna på
gågatan i Jönköping och bara någon sekund senare la Anna Hultner sin hand på min axel och uttalade de magiska orden: Har tant Hjördis gått vilse?

Anna var rosig om kinderna, dock inte för att hon fick träffa mig utan för
att hon kom direkt från ett träningspass. Hon fick som avtalat en CD i
present och ceremonin förevigades på bild av Annas lika rosenkindade kompis, vars namn jag missade i förvirringen. Grattis Anna!”

Bo ”Mora” och jag har blivit filmstjärnor. Eller rättare sagt, en filmstjärna jag länge har saknat är en på GONKS från 1967. Och nu har bloggens snällaste Camilla hittat den någonstans och skickat den till mig. Oj, vad jag blev glad. Tack snälla Camilla! Så här ser den ut i naturlig storlek.

Det finns (minst) en filmstjärna till på GONKS, den hittar ni här. Men sen tror jag inte det gjordes fler. Vi var ju inte precis Beatles. Bara nästan.

I morgon ska jag berätta mer om konserten den 17 juni på Victoriateatern i Malmö (ni vet att ni kan maila och förhandsboka) och berätta att ni snart kan beställa solstolletröjor.

Ola

En kommentar

Kommentarer är stängda.