Solstollarna

Första Solstolletröjan verkar va’ populärast

Många undrar om jag inte kan berätta lite om alla som varit med i programmen. Vad dom gör nu. Det försöker jag göra. Men framför allt försöker jag få dem själva att berätta. Till exempel inväntar jag ett mail från Britt Dahlén, som nog är den av alla som flest undrar över.

Och så här skriver Johan Mårtensson:

”Jag är en Solstollarna-freak som undrar vad Bo Mårtensson gör nu för tiden. Undrar också om han pratar som Skumberg på riktigt. Den rösten är i alla fall oerhört svår att imitera, tycker jag, men jag har en polare som är hyfsad på det.”

Nej, Bo låter inte som Skumberg i vanliga fall, men en gång, morgonen efter vi varit på Grammisgalan, lät han faktiskt så.

I går frågade jag ju vilken Solstolle-T-shirt ni är mest intresserade av, och många skulle vílja se en lite tydligare bild på den från första serien. Därför bjuder jag på två foton här nedan, en i färg och en i svart-vit.

Här och där på hemsidan så ber vi er om hjälp att berätta var en viss bild är tagen. Finns det någon bilexpert som läser detta? Titta i så fall på Bilar, och se om du kan hjälpa oss att bestämma vad det är för häftiga fordon vi haft med i våra serier.

Tack på förhand. Och skicka gärna in lite bilder, som Eriks mamma Ammi gjort.

Ola

Allt klär en skönhet. Jo, då, den här T-shirten skulle säkert bli riktigt snygg på dig. (Foto: Ewa Hallberg, 1985)

Erik i första Solstolletröjan. (Foto: Mamma Ammi)

4 kommentarer

  1. Jag har svårt att säga vilken tröja jag föredrar, men den första känns mer 80-tal, iaf tycker jag det 🙂

    Sen vill jag bara säga att det är kul att ni ”dyker upp igen”, TV har varit tråkigt utan er! Jag hoppas någon kan förmå STV att släppa rättigheterna till era serier så ni kan ge ut dem på DVD.

  2. Hej!

    Jag har sett på någon bild att ni har tröjor från Toffelhjältarna. Om dom gick att köpa vill jag ha 22 stycken i olika storlekar, som vi ska dela ut till släkten i julklapp. Sen, på den traditionella jullunchen på juldagen, skulle alla, från Ella 2 år till gammelmormor Rut, 92 (som för övrigt ÄLSKADE Drömplanket) ha tröjorna på sig runt bordet. Vilken underbar syn!

  3. Jaaaa! den första tröjan är klart snyggast, jaaa det är den.

  4. Första tröjan är klart snyggast…Tror jag har kvar min sedan 80-talet…Den går dock inte på mig fortfarande med tanke på att jag var runt 8 år när jag fick den. Tryck gärna upp nya. Skulle lätt köpa (minst) en.

    Nu har jag hunnit se hela DVD:n. Väldigt bra, skön blandning och kul att höra alla reflektioner från er överd et ni gjort. Topp!!!

Kommentarer är stängda.