Solstollarna

Friskis & Svettis webb-TV

*** Beställ solstolletröjor här ***

Nu har Kanal 100 börjat samarbeta med Friskis&Svettis i Malmö som är först (?) i Sverige av alla idrottsföreningar med att ha egen webb-TV på sin hemsida. Där kommer man så småningom att kunna se allt som händer inom Friskis&Svettis. Är du intresserad av att se hur världens största Friskis&Svettis-anläggning Johanneslust i Malmö färdigställs så klicka in dig på Kanal 100 uppe till höger. Därefter går du till ”Titta på Webb-TV” och i spalten till vänster väljer du ”Byt kanal” och väljer Friskis&Svettis. Inte alls så krångligt som det låter.

Solstollarna är ju också intimt förknippade med Friskis&Svettis. Både Hjördis och Vaktmästaren var ju aktiva medlemmar och chefen för Friskis&Svettis i Malmö, Lasse Twetman, är ju också med i ett par scener.

En lite större roll har Lasse i Cozmoz där han spelar robot.

Lasse Twetman förvandlas till roboten/monstret i Cozmoz av Bodil, maskör. Här sätter Bodil en dragkedja på Lasses hals.

Nu reser jag för Kanal 100:as räkning i väg några dagar. Vi hörs igen till helgen.

Ola

12 kommentarer

 1. Nästa gång jag är i Malmö ska jag banne mig kolla in den där anläggningen. Har ju sett filmerna på kanal 100 så det vore fint o se hur en modern annläggning ska se ut!

 2. Jaså, det var DEN Lasse, som spelade monstret i ”CozMoz”. Jag fick för mej, att det var ”Lasse Polis”. Fast, det klart, han hade nog händerna fulla med överintendent Kassler, eller vad han hette.

 3. …och så får jag ju äran att vara först!! I alla fall på denna websidan… 😉

  GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN OLA!!!!!!

 4. GRATTIS PÅ DEN STORA DAGEN OLA!

  Hoppas verkligen du slipper jobba i dag. Ät gott och mys.

  Kram,
  Ami

 5. Jaså!!!! Är det idag den evigt unge blir 60! Grattis Ola; själv är jag fem år yngre, men känner mig som 70 idag på grund av influensa!

 6. Jisses, Ola har fyllt år???
  Nå, grattis i efterskott Ola. Hoppas du hade en bra dag!

Kommentarer är stängda.