Solstollarna

Gå-band

Nästan varje dag, till synes till ingen nytta, går jag en timme på löparband (gåband) i Friskis & Svettis fräscha lokaler. Alltid med Ipoden hängande runt halsen. Jag har lite olika spellistor beroende på vad jag är på för humör. I dag lyssnade jag på denna lista:

Please forgive me – Bryan Adams
Tears in heaven – Eric Clapton
I did it for your love – Glenn Frey
Watching the wheels – John Lennon
Förändringen – Mikael Wiehe

Tusen bitar – Ola & Per
I was only joking – Rod Stewart
Just show me how to love you – Sarah Brightman
Cuts like a knife – Bryan Adams
Can’t stop loving you – Phil Collins
Without you – Mariah Carey
Nadja – Mikael Wiehe
Do I have to say the words – Bryan Adams
I don’t want to talk about it – Rod Stewart
Jealous guy – John Lennon

I morgon blir det säkert en helt annan lista. Då meddelar jag också vinnaren i veckans tävling.

Ola

3 kommentarer

  1. Can’t stop loving you, med Phil Collins… Du anar inte hur glad du gör en inbiten Phil Collins/Genesis fan med att berätta att du har den i din spellista, Ola. Can’t stop loving you är en av mina absolut favoriter med Phil. Det är bra drag i den, och jag har också haft nöjet att höra den live på Globen.
    Näst bäst på den spellista du har är absolut Tusen bitar. När jag själv lyssnar på musik (T.ex på tåget hem från Stockholm idag) så lyssnar jag helst på Genesis – Turn it on again 2007, eller det bästa från Toffelhjältarna och Solstollarna (Tusen bitar ligger förövrigt som spår nr 4 efter Vi flyger, Sköna sommar och Världsturné). Precis innan nedfärden från Mora i torsdags lade jag dessutom till Tror du i spellistan. En skön melodi som jag faktiskt saknar i serien. Jag är glad att den finns på sajten.
    // Patrik

  2. Jag föredrar att dansa och promenera framför att löpa, men det är så kallt nu och dansandet har inte riktigt kommit igång ännu efter lovet.

  3. Tusen bitar – Ola & Per, det är ju den absolut bästa låten av alla du räknade upp, jag älskar den,och videon är så vackert filmad.

Kommentarer är stängda.