Solstollarna

3 kommentarer

  1. Total lycka och perfekt leverans av Öppet arkiv så här lagom innan jul. Den här serien var troligen det första jag såg av era produktioner och jag älskade den. Den enda minnet jag har haft kvar av den fram till nu är ett kassettband med signaturmelodin samt ljudet ur några scener ur ett av avsnitten. Jag spelade in det med min bandspelare då det begav sig hösten 1983. Var 7 år gammal då. Jösses vad tiden går. Önskar er en riktigt God Jul!

  2. Wow! Tänk att man fortfarande kollar in har emellanåt och plötsligt händer det! 😉 Detta program hade jag totalt missat när det begav sig, ska bli roligt att se vad det är för något! Antar att Ola och Per levererar som vanligt med bra musik och allt 🙂 Tack för uppdateringen!

  3. Det var jättekul att se den här serien, jättefin stämning och fin musik. Härligt med alla leksaker som levde.
    Nu ska ju Öppet arkiv göras om, Gammalt och nytt ska redan tas bort. Så passa på att se serien innan onsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *