Solstollarna

Glad påsk själva!

Ja, som vanligt strulade internetuppkopplingen här på hotellet så det blev inget skrivet i går. När jag nu kom in på nätet igen så bara vällde det in en massa roliga påskhälsningar. Tusen tack allihop. Tänk förr när man ringde i stället, det funkade faktiskt för det mesta.

Vi har äntligen fått kontakt med en av våra allra käraste medarbetare, nämligen Veronica Leo som gjorde sådana här fantastiska skisser inför boken ”Professor Djurström Göte Skötare och jag”, som hon ju illustrerade.

Och ett sånt här tjusigt påskägg fick jag från Mikael T i Sundsvall och det tycker jag att alla borde få se. Så var så goda, ta et ägg och glöm inte veckotävlingen!

Ola

5 kommentarer

  1. Jag förstår inte hur jag överlevt veckan utan internet och din blogg, Ola. Men nu har jag läst igenom dom och nu är påsken räddad. Sen ska jag ringa till mitt internetblag och be dom fixa till det omgående på tisdag.

    Ha en rktigt glad påsk och en trevlig vistelse i danmark.

Kommentarer är stängda.