Solstollarna

8 kommentarer

 1. Detsamma ☺ Plockade precis fram vinylen med Toffelhjältarna så jag har något att slå in julklapparna. Det är för mig verklig jul. Var väl lite kär i Martyna när det begav sig…..Kanske spelar in också.

 2. 😃Hej har nyligen sett hela Tomteliv&Leksakskiv(Gammalt o Nytt) en trevlig miniserie där man ser fröna till en del karaktärer som sedan dyker upp i Jullovssuccen Toffelhjältarna.Indianen tillhör favoriterna där Per gör indianrollen m respekt o känsla även luffarna på bänken är bra spelade av er båda Ola&Per Det hörs omkring oss i Fb grupper här o var att Toffelhjältarna är efterlängtade på hemmabion folks🌟🎶Gott Nytt 2018 önskar Roggan i Skåneland🌟

 3. God fortsättning! Denna sida är fantastisk för alla oss som kring jul- & nyårstider vill stanna upp, blicka tillbaka och nostalgiskt minnas barnprogrammen som vi en gång i tiden satt trollbundna framför.

 4. Hej och gott nytt år!

  Jag och min fru har under nyåret avnjutit ett avsnitt varje dag av Toffelhjältarna går igen från 1986. Jag mailade SVTs Öppet arkiv i november och bad dem att publicera den och nu finns båda säsongerna tillgängliga. Ikväll såg vi avsnittet där ”Per och Ola klär ut sig”. En favorit är sången som Hjördis och Gösta sjunger om hur de träffades för första gången (på en pizzeria i Italien). Fantastisk stämsång!!

  Kram på er och ha ett fint 2018!

 5. Ola! Vore det inte lämpligt att på något sätt hylla din gamle kompis från ungdomstiden: Johannes Brost!!!

 6. Gammalt och nytt är nu äntligen tillbaka på SVTplay/Öppet arkiv!

  Tack för alla som har gjort detta möjligt! Passa på och se Gammalt och nytt, den är bara tillfälligt på SVT play/Öppet arkiv och lär knappast återkomma särskilt ofta! Nu får vi bara hoppas att bägge säsongerna av Solstollarna återkommer på SVT play/Öppet arkiv. Men för att det ska kunna bli möjligt så hoppas jag att så många som möjligt kontaktar SVT repris om detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *