Solstollarna

Grattis Per!

För att på ett tydligt sätt åskådliggöra att Per på tok för sent tilldelats ett välförtjänt stipendium hyllas Per här på sidan på tok för sent. Efter att hela sitt liv ägnat sig helhjärtat åt barn och musik, fick Per för några veckor sedan äntligen rättmätig uppmärksamhet i form av Alice Tegnér-stipendiet.

Självklart beror detta på kvalitén i allt som Per företar sig och kanske också för att de båda stammar från Blekinge.

Om juryn också tagit hänsyn till den uppenbara porträttlikheten ska jag låta vara osagt, men oavsett vilket förtjänar den att påpekas. (Är de månne släkt? Man frestas att tro det – inte minst med tanke på hakpartiet.)

Per Dunsö?

Alice Tegnér?

Ola – Sveriges minst frekventa bloggare

13 kommentarer

 1. Ola, jag tycker inte att du ska ta till dig av folks åsikter om att du bloggar för lite. Du ska skriva när du känner för det. Det är poänglöst att skriva en blogg bara för att den ska uppdateras, men utan att ha något innehåll. Jag föredrar att vänta och sedan läsa någonting som har betydelse.
  // Patrik

 2. Visst är dom släkt. Ingen tvekan med den hakan.

  Nu är det väl dags med ett pris för dig också. Någon rättvisa ska väl finnas.
  Frågan är bara vilket pris?

  Angående bloggen, bättre sent än aldrig.

 3. En likhet till är: Alice spelar piano och Per spelar keyboard. Ungefär samma sak. Angående bloggen: Hellre lite blogg med kvalité än mycket blogg som inte säger något!

 4. Jag har ont i mina handleder, jag borde få Ulla-Bella-stipendiumet 🙂

 5. Tack för varma tankar. Såg idag att jag märkligt nog fyller år samma dag som Alice har (hade) namnsdag. Om man nu tycker det är trevligt, vägs det dock upp en hel del av att även Hitler hade namnsdag den 23 juni.

 6. Grattis Per! Det fanns säkert trevliga människor som hette Adolf också om det kan va nån tröst =)

  Gissa om jag blev skrämd under Fredagmorgonen när jag inte kom ut på denna sida. Tänkte att nu är den stängd och hur ska jag kunna höra låtarna på texter/ackord nu? Men det var ju bara tillfälligt som tur var.

 7. Grattis igen Per ,tjohoooo.
  Fast jag tycker ju att Ola också skulle fått priset såklart.
  Ni förtjänar det båda två.

 8. Tråkigt att sidan tyvärr uppdateras för sällan! OK jag är väl heller inte någon trogen ”inläggare”! Fräckt ord! ska kontakta svenska akademien om detta! Jag öppnar trots detta sidan två ggr om dagen! Vet att det inte blir någon konsert med solstollarna, men hade varit tacksam för upplysningar var Ola, Per, Håkan, André, Martyna, Mora spelar m.m. Då får man i alla fall lyssna på något med anknytning till er prodiktion! Tacksam för svar!

 9. André kan man i alla fall se som sångare/gitarrist i bandet Pure Malt. De lirar skotsk och irländsk folkmusik. Bara att googla.

Kommentarer är stängda.