Solstollarna

Håkan kommer till Hansa

Tider för signering:

Söndagen den 2 december, kl. 13-16: Väla Centrum

Lördagen den 8 december, kl. 12-14: Lazer på Hansa i Malmö

De tio första som dyker upp och köper ett signerat ex av dvd:n ”Ännu mera Solstollar och Toffelhjältar”, kan se fram emot något alldeles extra. Per har nämligen lovat att skriva sin namnteckning nästan läsligt. Det är bra tycker jag. Själv har jag ett helt autografblock med kända fotbollsspelare som var aktiva när jag var liten. Men jag vet inte vem en enda av dem är, autograferna är fullständigt omöjliga att tolka.

Håkan kommer att vara med på Lazer. Om någon av de andra dyker upp vet jag inte i nuläget. Men man kan väl alltid hoppas att Skumberg kommer med en påse wienerbröd.

Ola

4 kommentarer

  1. Fantastiskt! Om dessutom Håkan kommer har man ju lust att åka och handla ytterligare ett ex. av dvd:n. Om folk ligger på lite och pressar Åhléns City här i Stockholm för en signering lovar jag att inte bara dyka upp för skrivandet utan även bjuda på julkramar. / André

  2. Det vore roligt att få skivorna signerade av er personligen men det är ju ca 100 mil ToR, tyvärr. Därför skulle jag uppskatta om ni kunde ta en liten sväng närmare Örebro så att jag äntligen kunde få träffa er.
    Örebro är förövrigt en trevlig och vacker stad. Nära till både Göteborg och Stockholm. Jag tänkte på dina flyttplaner som du skrev om tidigare.
    Ha det så bra… Hälsningar, Tord

  3. André!! Tycker du kan komma ner till Malmö den 8/12 och dela ut lite julkramar här också… Hade nog varit uppskattat av många!!

  4. Kikade runt bland dvdfilmer på Åhlens, men jag var nog trött för jag såg alla möjliga dvdfilmer utom just dem som jag tittade efter…

Kommentarer är stängda.