Solstollarna

Har ni känsliga öron?

*** Beställ konsertbiljetter här till höger ***

Ibland undrar någon varför inte Anna Book ska vara med på konserten. Det är mycket enkelt att svara på. Titta bara på den här löpsedeln.

Anna – trivs bäst hemma. Men på DVD:n kommer Anna förstås att vara med. Bland annat sjunger hon ”John”, en låt vi själva tycker mycket om.

I dag berättade Johan att han kommer till Victoriateatern, bland annat i sällskap med sin mamma och gärna sitter allra längst fram.

Jag tänkte på detta när jag gick min runda i Pildammsparken. Inte för att vi direkt är något hårdrockband, men Victoria är en liten lokal och vi dånar nog på ganska bra emellanåt med elgitarrer och trummor.

Det kan ju vara något att tänka på för er som har känsliga öron. Antingen att ni begär att få sitta långt bak, eller att ni tar med er öronproppar.

Själv har jag inga sådana problem. Jag hör oerhört illa. En hårdrockskonsert för mig är ungefär som en viskväll i Västervik för er.

Ola

3 kommentarer

  1. Öronproppar och hörselskydd är en av de bästa uppfinningarna som finns, så att man kan njuta av musiken utan att få ont i huvudet =)

  2. Kan inte annat än instämma med Lena om öronpropparna. När jag var och såg Phil Collins på Globen för några år sedan var det riktigt gott att ha proppar i öronen. Det dundrade på ganska ordentligt när Phil, Chester och Luis slog på trummorna under öppningsnumret. Min kompis som inte hade valt att proppa igen öronen led en hel del av susningar i öronen efter att konserten var över.

Kommentarer är stängda.