Solstollarna

Härliga solstolletröjor

Ni har helt rätt. Det är inte klokt att jag inte skriver oftare. Självklart finns det en anledning, men den är så trist att berätta att det gör jag inte. Men jag blir glad att ni trots allt skriver positiva kommentarer. Många frågar om vi säljer solstolletröjor, och ja, det gör vi. Den från första serien.

Per, Håkan, Mora och Carina i solstolletröjan. Vi andra, Martyna, Anna Book och Ola, vi har nog sålt våra. Synd, de var snygga.

Ola

9 kommentarer

 1. Klart vi blir glada att du skriver över huvud taget, även om vi saknar den forna frekvensen. Det ingår i de dagliga bestyren att kontrollera om det kommit något nytt. Naturligtvis väljer du själv att inte berätta om några tråkiga anledningar. Men vi läser vad du har att skriva.

 2. Kul o se nytt inlägg på sidan… ja det är verkligen gott o ha en solstolle tshirt på sig i värmen.. ska börja ta på mig den mycket mycket snart…

  skulle vara kul o få läsa nya inlägg oftare här… hoppas sidan kommer finnas kvar länge för vi alla som levde upp med era verk uppskatta verkligen där finns ett ställe på nätet att samlas på, skriva o läsa…

  usch vad varmt det är ute idag.. kanon väder… ha det så bra i värmen.. kram…

 3. Jag har min på mig alltid på gymet och alla frågar var jag fått den från. Hoppas att du fått nya kunder! Nu är det två veckor kvar minus ett år till de magiska kvällarna! Saknar att de inte sker igen! <någon gång?????????????

 4. Kul med nytt inlägg! Ingår ju som tidigare talare sa i ”de dagliga bestyren” 🙂

  Conny Ohlsson -> Har min på mig på gymmet oxå, får samma frågor som du… givetvis tipsar man då om solstollarna.se. Många vet faktist inte om denna sidan… 🙁

  Ha de!

 5. Hej!
  Själv besöker jag också denna trevliga sida dagligen,och skulle gärna också vilja beställa en solstolletröja,men trots febrilt letande så hittar jag ingenstans att beställa tröjorna på.Det första jag klickade på var på ”Beställ”,men icke sa nicke,där fanns inga tröjor att beställa.Kanske stirrar jag mig blind,men var beställer man dem?
  Ha det så skönt i sommarvärmen!

 6. Kollade in i den webbutiken där man förr kunde beställa tröjor o skivor… nu finns de produkterna inte kvar 🙁

  vad ha hänt Ola med era produkter.. DVD o skivorna.. om nu där kommer nya besökare hit o vill köpa en sådan tröja eller DVD skivorna hur ska de kunna hitta dem om de inte finns i webshoppen när man klicka beställ ??

 7. Har letat som en tok på websidan efter t-shirten, men utan att lyckas.
  Ser här att det inte bara är jag.
  Tråkigt att det inte fungerar. Hade velat ha t-shirten denna sommaren..

Kommentarer är stängda.