Solstollarna

Hildur den förskräcklige

*** Beställ konsertbiljetter här till höger ***

När det gäller solstolletröjor, vill jag återigen påpeka att ni som vill vara säkra på att en tröja ligger och väntar på er på konserten, bör nog beställa en redan nu. Det gör ni genom att på kontaktsidan anmäla ert intresse och berätta vilken storlek ni vill ha.

I gårdagens blogg undrade vi vem ”käringen” var. Jonathan, min son, som mig helt ovetandes hade varit inne på bloggen letade genast upp henne. Det visade sig vara professorns fru i Cozmoz. Men själva tavlan som Per håller i syns inte vad jag vet, utan bilden visas i en TV.

Professorn i Cozmoz. Här utan sin fru Hildur.

Jag kommer att ha ovanligt lite tid att svara på mail framöver, det fanns oerhört mycket mer att tänka på och fixa när det gällde konserten än jag i min vildaste fantasi kunde föreställa mig.

Ola

5 kommentarer

  1. Jag tror att jag pratar för alla här när jag säger att det är viktigare att ni får repetera och dona inför konserten, än att du svarar på våra frågor.

  2. Instämmer!! Koncentrera er på att fixa ihop allt inför showen, som ska bli SÅ kul att se… ”I just can’t wait to see you…”

Kommentarer är stängda.