Solstollarna

Hjördis träffade tennislegend! Grattis Peter!

* Beställ solstolletröjor här *

När Per kom till Liseberg kl. 18,00 i dag kom det två stycken killar emot honom alldeles samtidigt. Men Per hade bara med sig en dvd så han var ju tvungen att kora en vinnare.

Det blev Peter Fredriksson som stegade fram till Per och med smäktande röst deklamerade den hemliga koden: ”Godafton Hjördis. Har Gösta fastnat i pariserhjulet”. Därmed vann han dvd:n ”Ännu mera Solstollar och Toffelhjältar”.

Så här beskriver Per själv det hela: ”Det stod tre personer och väntade utanför Liseberg. När jag närmade mig gick genast två av dom mig till mötes, medan den tredje diskret försvann bakom en reklamskylt. En av de som kom fram, Peter Fredriksson, uttalade en korrekt lösen och blev således vinnare. Dessvärre hade jag bara en DVD med mig, annars hade jag även givit en till den andre, Kenneth Bodin. Dom travade nämligen fram sida vid sida ungefär som tvillingarna Hansson hade gjort i en liknande situation.”

Och gissa om Hjördis blev förvånad sedan när en av hennes absoluta favoriter dök upp, nämligen ingen mindre än gamle tennislegenden Kjell Johansson. Hjördis, som alltid varit svag för män som vågar misslyckas, valde en gång Gösta framför Kjell, sedan Gösta i en träningsmatch gjort inte mindre än 11 dubbelfel i rad. Något hon ångrat alltsedan dess.

Ola

7 kommentarer

 1. Kenneth Bodin är inte lika med Kebabkungen. Men med den jämförelsen, Hansontvilling (inte mmbopbröderna) får jag trösta mig trots allt. Det tycks dock som att vi är två Kenneth från Frölunda på denna sajt.

 2. En liten fråga: Vet någon vem det var som enligt Per ”diskret försvann bakom en reklamskylt” ;D
  Han tordes inte heller vara med på kortet tydligen…

 3. Tack! Jag är alltså det stolta vinnaren:) Som ett riktigt fan var jag tidig till ”mötet” Cyklade från mitt jobb i Mölndal, trodde att det skulle ta längre tid än det gjorde. men jag var där redan 16.55. Men det var värt väntan, vi tre fick en trevlig pratstund. Som bonus fick jag ju dvdn! Tack hjördis óch hoppas Gösta kom ner från parisehjulet:) Dock missade jag nog den tredje killen.
  Peter Fredriksson
  Ett ps till Kenneth, jag byter webhotell nu så hemsidan funkar inte just nu, kolla bloggen för uppdatering Ds

 4. Ola, du har väl inte slutat blogga…? Det skulle vara väldigt tråkigt!!! Det är det första jag gör på jobbet, dvs går in på solstollebloggen för att se om något nytt har hänt… Ta inte ifrån mig denna trevlig ”arbetsuppgift”!! 😉

 5. Även jag saknar dina underfundiga kommentarer. Går in minst tvåggr om dagen!

Kommentarer är stängda.