Solstollarna

Hos Per i Saxemara

* Beställ solstolletröjor här *

Ja, jag har varit och hälsat på Per och Ingalill i Saxemara några dagar. Jonathan har nämligen deltagit i en elittävling i Karlskrona, i badminton. En tävling som han vann. Per såg bara en match, sen var han tvungen att lämna hallen. Han blir så fruktansvärt nervös. Precis som han blev under Stenmark-eran. Han är en av få svenskar som aldrig sett Stenmark åka. När det var dags för Ingemar lämnade Per TV-rummet och höll dessutom för öronen för att slippa höra.

Jonathan högst upp på pallen. David Häger och Mikael Westerbäck kom 3:a respektive 2:a.

Per och jag kommer att ses även nästa helg. Då ska vi nämligen signera nya dvd:n på Väla centrum. Välkomna att titta förbi.

Ola

7 kommentarer

 1. Grattis Jonatan!

  …till Väla är det för långt att köra i helgen, men jag ska skicka dit en solstolletokig kompis som bor i närheten!! 🙂

 2. Passar också på att gratulera. Förstår Per. Själv kan jag inte se på hockey.

 3. Det är roligt att höra att det går bra för Jonathan. Hur långt har han tänkt att satsa? Har det blivit aktuellt med landslagsförtroende? Det skulle vara roligt om Jonathan kom att bli en av de som får representera oss i OS i London 2010. Hoppas bara att median inte kommer att tramsa med ”Ulla-Bella’s son” i så fall, utan att han får den uppmärksamhet han förtjänar som egen individ.
  // Patrik

 4. hej alla!!! jag har försökt hitta vilken tid ola och per kommer att vara på väla i helsingborg, men jag kan inte finna det. Snälla jag skulle vilja veta vilken datum och mellan vilka tider ni kommer att vara där. man måste ju få en signatur =) och till alla ni som bor runt helsingborg, kom dit och se dessa fantastiska skapare.

 5. vad synd man inte kan komma till Väla… skulle själv ha lite signerat…

  grattis Jonathan … du är en lika stor vinnare som din far 😉

Kommentarer är stängda.