Solstollarna

I dag blev DVD:n klar (tror jag).

* Beställ solstolletröjor här *

Jag får många mail och många bilder, vilket är väldigt roligt, men jag har ju inte kunnat visa dem här på grund av datorkrångel. Nu kan jag det. Först ut i sina solstolletröjor är Anna, 11 år och Sture.

Hade jag klätt lika bra i min solstolletröja hade jag haft den på mig alltid.

I dag klockan 20,31 lyssnade vi genom den sista (?) lilla ändringen, så nu är förhoppningsvis DVD:n klar. Själva innehållet i alla fall. Sen ska det göras en DVD av det också, ni vet, man ska kunna klicka sig fram till olika saker. Men det är inget jag är inblandad i.

Det blev en lång huvudfilm på 98 minuter, ett längre bonus på ca 30, och tre lite kortare bonus på sisådär en fem minuter vardera.

Och jag är ganska nöjd. Jag tycker nog att med det material vi haft att arbeta med, har det blivit väldigt lyckat.

Många av er som mailat väntar naturligtvis på svar, och jag hoppas snart kunna angripa mailhögen.

Men jag svarar så gott jag kan redan nu, fast ibland går det bara inte. Som när det gäller Janeric Larsson, jag får tillbaka mailen jag skickar så du kan väl kolla din adress.

Och det gäller en del av er andra också.

Ola

8 kommentarer

 1. ”Jorden runt på 80 dar – skyll dig själv om du stannar kvar, Semester – inga frågor bara svar”… Ja du, Ola. Klockan passerade 00.00 för lite mer än en timme sedan. Augusti har börjat, men det är inte försent än. Ta lite semester, och tänk tillbaks på sommaren då du tillsammans med de andra i gänget gav i runda slängor 1100 lyckliga personer ett minne för livet.

  Solstolle för alltid
  //Johan

 2. Idag, 1:a augusti har Per namnsdag, så jag sänder en elektronisk hälsning till allas vår vän Per Dunsö.

  // Patrik

 3. Och grattis Ola till ett fantastiskt jobb med DVD:n! Jag tjuvtittade lite förra veckan och blev mycket imponerad. Det ska bli roligt att åka runt på signeringstur sen framåt senhösten.

 4. Då tycker jag att ni ska komma uppåt Växjöhållet och signera.
  Grattis förresten Per, fast nu är det torsdag så det får bli ett grattis i efterskott.

Kommentarer är stängda.