Solstollarna

Inga spöken på vinden

Ska nu åter flytta, inom Malmö. I går kväll började jag röja på vinden, men hittade varken spökflickan eller några tofflor. Däremot en hel låda med Solstolletröjor + en del LP och CD-skivor, dvd:er och annat smått och gott (klistermärken).

Är du intresserad av att köpa en tröja är du välkommen att höra av dig. Det var mest stora storlekar.

Det var i lådan märkt ”JUL” jag hittade tröjorna. Och nej, det är inget spöke, det är Per när han hjälpte mig att flytta förra gången.

Just nu diskuterar vi, Per o jag, med olika körer. Vi tänkte försöka åka ut och sjunga om någon/några körer är intresserade. Ungefär som vår vän Mikael Wiehe gjorde för några år sen, med Rikskonserter i Sundsvall om jag inte minns fel.

Hälsningar, Ola

31 kommentarer

 1. Hej, Ola!
  Jag läste precis i din blogg att du har hittat en massa saker på vinden, och tänkte höra om du råkar ha någon skiva med ”Solstollarna” på CD? Jag skulle bli otroligt glad om jag fick köpa ett ex av ”Solstollarna” (1987) och ”Gäster Hos Solstollarna” (1987) om du har dem på CD. Har letat som en galning efter de låtarna i CD-kvalité.

  Tacksam för svar!

  MVH
  Dennis

 2. Hej Ola. Sista inlägget här före detta var den 28:e mars 2009.
  Jag vill bara tala om att jag med jämna mellanrum kikat in här sedan dess. Och nu äntligen ett inlägg. Tänk om denna blogg kunde återuppstå som den en gång var, nämligen urkul, spännande tävlingar ’inside information’ etc
  mvh
  Per-Åke
  (ja, jag var på minneskonserten i Malmö)

 3. Hej Ola..
  vad roligt o se nytt inlägg här.. det var ju inte igår som det skrevs nått..
  hoppas sidan kommer till liv igen…

  är själv intresserad utav vad du hittat i lådorna.. mer skoj som kan fylla ut lilla samlingen man har.. 1 LP Solstollarna 🙁

 4. Hej Ola! brukar titta in här ibland och såg nu att du hade t-shirts till salu- och inflyttad smålänning som jag är frågar jag, vad kostar de per styck?

  Mvh C-M

 5. Hej Ola!

  Kul att se ett inlägg från dig igen – äntligen.Hoppas du får igång lite aktivitet på sidan igen, när du har tid och lust. För det är den värd.

 6. Nej men vad trevligt med ett nytt inlägg, välkommen tillbaka Ola!

  Alltid lika jobbigt att flytta men man kan ju hitta en del spännande saker också, t-shirts har jag redan köpt (kan varmt rekommenderas!) men gamla LP och CD vore nåt, är ju inte precis lätt att få tag på er musik nuförtiden… Finns det ingen möjlighet att ni gör så att man kan lyssna på er på tex Spotify, eller köpa MP3 någonstans (antar att en ny CD-utgivning vore alltför kostsam)? Annars är jag mycket intresserad av framför allt andra LP:n med Toffelhjältarna.

 7. Ingen som reagerat på den stora nyheten?

  ”Just nu diskuterar vi, Per o jag, med olika körer. Vi tänkte försöka åka ut och sjunga om någon/några körer är intresserade”

  Detta verkar ju mer spännande aä vad som finns i ”jullådan” tycker jag ialla fall.

  /Fredrik

 8. Hej!
  Såg att Jenny Bergqvist som var med på konserten, gick vidare i Idol. Det enda negativa är att jag nu måste följa Idol. 🙂

  Heja Jenny!!!

 9. Hej Ola 🙂

  Kul att se dig skriva här.
  Hoppas du haft en bra sommar.
  Låter som en jättebra ide med en ev turne,

  Lycka till 🙂

 10. Ah.. Guuud va roligt med lite uppdatering! Jag hade nästan gett upp;) nejvars, tittar alltid in här med jämna mellanrum:)

 11. Hej !
  Hoppas flytten och kommande projekt går bra, klart jag är intresserad av en tröja och skivor ! /Johan

 12. Härligt att se ett livstecken igen!

  Jo, jag vill köpa tröjor o märken o CD o DVD.

  Hur gör jag?

  Mvh

  Sverker i Göteborg

 13. haha de va kul att ni finns här på nätet, hittade hit av okänd anledning.
  När jag läste kommentarerna kunde inte låta bli att fundera över ingen som erbjöd flytthjälp utan som vanlig svensk va har du jag kan få. rätt kul va
  hur som helst jag o mina barn har sett er i mååååånga timmar på inspelad video.
  tack för allt de ni givigt, allasammans.
  Bosse

 14. Jag vill också köpa Solstolletröja + CD.!
  Hoppas:) detta går att fixa.?!

  Trevligt att solstollarna.nu lever.
  Vänligen Kai

 15. Hej Ola!

  Vill allra först tacka för alla härliga program som du/ni har gjort. Ska nu i november ha en 80-tals fest och vad vore då inget härligare än en solstolle t-shirt. Skulle gärna vilja köpa en sådan om det finns några kvar förstås…du har kanske mer 80-tals grejor att sälja.
  Hälsningar
  Agneta

 16. Tackar för affären på toffelhjälteserien! Riktigt snygga skivor med färgtryck o grejer. Blir mysigt med tv-minnen, dottern o glöggen fram i december! Tack!

 17. Nu har jag också hittat tillbaks! Sjukt kul överraskning, dina inlägg har varit saknade!

  Ja, håller med Fredrik. Konstigt att inte fler reagerar på den RIKTIGT stora nyheten. Åker ni ut på turné ihop så är här en stolle som
  kommer iaf!

  /Johan

 18. Säger som de flesta andra.. kul att det skrivs något i bloggen.

  Nu när ni (Ola och Per) har vaknat upp från den långa dvalan, kanske ni kan svara på något av alla de mail jag har skickat?

 19. Kul och se att ni lever =)

  Såg i och för sig att det gått två månader men letar ni fortfarande körer kan ju facebook va ett ställe att efterlysa dem på. Finns ju en fan-sida där som, vad jag förstått, inte sköts av er. Men det kan det ju bli ändring på 😉 Den har i alla fall relativt hög uppslutning.

  Lycka till i alla fall! Hoppas på att få höra hur det går.

 20. Hur blir det med alla prylar (merchandise) som du hittade, Ola?
  Förstår att du har mycket att stå i gällande flytten, men är tacksam för en liten uppdatering kring prylarna.

  Kan tänka mig en Solstolle-tröja (L/XL), DVD och lite klistermärken.

 21. Hallo Ola! Vad roligt med ett livstecken nu innan jul där toffelhjältarna har en given plats i decemberstämningen Av en händelse ska jag visa och berätta för en musikkompis om mina julars höjdpunk toffelhjältarna serien och er hjärtegoa musik och sång i era tv-program. Dom berör fortfarande mig som nu är 45år. Dom som är ägare till dessa julfröjer på filmmedia kan fira julen med mycket känsla.Är intresserad av sollstolleskivan 2:a sommaren. Tv kunde gärna visa eran minneskonsert i malmö som ju är utmärkt underhållning och låter många få ta del av bra familjeunderhållning. Med lite klipp ifrån samlingsdvd med titellåtar och lite annat. Det önskar jag er verkligen. Må så gott i december Roggan

 22. Hej!
  Superkul allting. Jag är superduper intresserad av T-shirt och CD! =)
  Jätte, jätte, jättemycket!
  Ha en underbar december alla därute!

 23. Tack Ola för jättegott svar på mail värmer i decemberkylan. Ger ni fortfarande ut filmboxen med båda samlingsdvd. Den märks i djungeln av andra filmer då dom ofta står nära kassorna i julhandeln men det vet du säkert redan bara en liten reminder. glögg o pepparkakor och Ola o Pär Ha de Roggan

 24. Hur kan de komma sig att endast vissa mail blir besvarade, och andra mail ignoreras helt och hållet?

 25. Hejsan, ni berikade min barndom och jag skulle vara väldigt intresserad av att få köpa CD skivorna Solstollarna” (1987) och “Gäster Hos Solstollarna” (1987) om ni har några av dessa. Har letat igenom hela internet men inte lyckats hitta dom.

  Ha det bra

  Fredrik

 26. Hej.. Såg på både solstollarna och toffelhjältarna som liten och jag blev förälskad i dom serierna. skulle gärna vilja se dom på tv igen.. om du har nån t-shirty och toffelhjältarna på dvd eller annat format kvar så skulle jag bli överlycklig.
  bästa julklappen någonsin.

 27. Hur blir det med prylarna som man har ”förbeställt”?
  Jag har fortfarande inte hört något från er.

 28. Sådär! Då har man beställt en solstolle-tröja.
  Jag kommer verkligen att bära tröjan med stolthet.

Kommentarer är stängda.